Canon DR-5060F

DR-5060F

Zgjidhja perfekte për epokën dixhitale. Ky sistem hibrid Skaner Dokumentash & Mikrofilmues ju mundëson juve në çast të hyni, ndani dhe shkëmbeni informacion.

Përfitimet

  • Skanim 84ppm
  • Deri në dokumenta A3
  • Skanim/Mikrofilm ose të dyja
  • Shkallëzim gri 2/4/8-bit
  • Ndërfaqe SCSI-2
  • Drajvera ISIS,TWAIN dhe Canon
  • Opcione: Njësi kamere 24X or 57X, ED600, Vërtetues, ç'kodues Barcode, Stampues, Fletë funksioni, Zbulues Patch Code

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon DR-5060F

Kombinimi ideal i zgjidhjeve të skanimit


Me një çmim të jashtëzakonshëm në raport me performancën, sistemi hibrid DR-5060F jo vetëm dixhitalizon dokumenta , por gjithashtu krijon një kopje rezervë në mikrofilm për ruajtje dhe me dhe riprodhim afatgjatë. Në të njëjtën kohë, ju keni sigurinë e dokumentave tuaj të arkivuara në mikrofilm për ruajtje të dhënash pa shpenzime dhe me afat të gjatë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon DR-5060F, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.