Bëhu një Partner i Canon

Ju lutem plotësoni të dhënat tuaja duke përdorur formularin më poshtë për të diskutuar se si mund të bëheni një partner i Canon. Klikoni “Paraqit” dhe ne do t'ju kontaktojmë shpejt. *= Informacione të Nevojshme

Fushat e shënuara me një " * " janë të detyrueshme

Vendosni numrin nga imazhi.

Faleminderit për pyetjen tuaj. Përfaqësuesi i Canon në vendin tuaj do t'ju kontaktojë së shpejti.

Na vjen keq... Dështoi!

Çertifikimet e Produktit

Certifikimet e Programit të Partnerëve të Canon janë çelësat për të hapur dyer drejt mbështetjes dhe trajnimit ekspert të Canon mbi gamën tonë çmim-fituese të produkteve. Kjo është një mundësi për partnerët tanë që të arrijnë diferencim më të madh në treg, një botëkuptim më të mirë për klientin, dhe si rrjedhojë rritje. Ndërsa secili partner ngjitet në shkallën e Programit të Partnerëve duke fituar më shumë çertifikime, kredibiliteti, vetëbesimi, aftësia dhe forca e ofertave të tyre duhet të rritet.

Vizito faqen e partnerit