BD&H-Hero1

Cilësi optimale me kosto më të ulëta operative për Cofely

Cofely është një furnizues i shërbimeve teknologjike që i ndihmon klientët e tij drejt novacionit. Zhvillimi, prodhimi, zbatimi, mirëmbajtja ose menaxhimi i projekteve: të gjitha proceset operative janë optimizuar me zgjidhje të plota teknologjike të zgjedhura me kujdes. Në vitin 2011, Cofely në Holandë kishte 6200 punonjës me një xhiro vjetore prej 1,1 miliardë euro. Cofely ka 62 qendra në Holandë, ku 16 printerë Canon të formateve të mëdha janë në përdorim aktiv. Printeri i parë Océ ColorWave 650 në Holandë u instalua në qendrën e kompanisë Cofely në qytetin Zaandam

BD&H-image1.jpg

"Më parë kishim gjithmonë probleme me tubat e bojës që bllokoheshin, por me ardhjen e Océ ColorWave 650, tani ky problem i përket së kaluarës. Ky printer vështirë se ndalon ndonjëherë, gjë që është edhe më e mirë për produktivitetin tonë. Mbi të gjitha është një sistem mjaft elegant dhe i qetë dhe është shumë i mirë për të punuar.”

Rob De Smit.