GEV-hero1

GEV i afrohet më shumë vizionit për një zyrë pa letra

Duke pasur si synim që të arrijë 97% të porosive në të njëjtën ditë, specialisti i GEV për pajisjet e kuzhinës gjeneron rreth 3,500 fatura shitjesh dhe dokumentesh transporti në muaj. Me kaq shumë letra pune, sistemi i menaxhimit manual të dokumenteve të kompanisë kërkonte një sasi të madhe kohe vetëm për kërkimin e informacioneve. Me ndihmën e Canon, vizioni i Drejtorit të Menaxhimit për një zyrë pa letra është bërë tani një realitet.

GEV-image1
GEV-image2

"Doja diçka të fortë, të lehtë për t'u përdorur dhe të përshtatshme për nevojat tona. Ka shumë zgjidhje të disponueshme të projektuara mirë por, për një biznes të vogël si i imi me shtatë punonjës, disa zgjidhje të menaxhimit të dokumenteve nuk do të shlyenin asnjëherë vetveten.

Friedrich Staller, Drejtori i Menaxhimit