Nga imazhi te rezultati: Jörg Kyas ka një kontroll të plotë mbi imazhin me Canon

Një mbështetës i madh i printimit - "shprehja e vërtetë e një imazhi" - Jörg Kyas kërkonte një teknologji printimi të formatit të madh dhe me cilësi të lartë për ta ndihmuar të materializonte potencialin e punës së tij dhe të rriste fitimet e biznesit të tij. Një admirues i pajisjeve të kamerave Canon për një kohë të gjatë, Kyas kuptoi se kishte përfitime të qarta nga përdorimi i së njëjtës kompani të imazheve në të gjithë fluksin e punës së prodhimit, duke zgjedhur një Canon imagePROGRAF 24” për kërkesat e biznesit të tij për printimin. Kjo metodë e përqendruar te printimi e ka ndihmuar Kyas të promovojë studion e tij në tregun e reklamave, të portreteve, të bukurisë dhe të modës, ndërsa vazhdon t'i shërbejë industrisë së muzikës.

kyas-image1
kyas-image2

"Printeri imagePROGRAF po mbështet rritjen e biznesit të studios. Ne po sigurojmë punë më të mira, më të mëdha dhe, më e rëndësishme, projekte që na pëlqejnë shumë. Me pajisjen që na siguron më shumë kohë, tani mund të përqendrohemi te portofoliot e personalizuar për projektin e çdo klienti, me një fokus optimal po ashtu, duke treguar shumë kujdes për të krijuar, korrigjuar dhe përmirësuar fotografitë tona që ato të jenë sa më të mira."

Jörg Kyas, Kyas Photography