ABC- Hero1

Drejt suksesit me inkjet

Documenteam GmbH & Co. KG Bielefeld është e specializuar në printimin e materialeve të trajnimeve, manualeve dhe librave teknike. Sot, një pjesë e produkteve të tyre prodhohen në mënyrë dixhitale dhe sipas kërkesës. Me sistemin e tyre të ri inkjet Océ VarioPrint i300 me letër të prerë, kompania mund të trajtojë me efektivitet presionet e kostove me të cilat përballen çdo ditë ofruesit e shërbimit të printimit.

ABC-image1
ABC-image1

"Vëllimet e vogla nuk mund të realizohen në mënyrë ekonomike në ofset. Në të njëjtën kohë, disa nivele të vëllimeve janë shumë të kushtueshme kur printohen në sisteme të bazuara në tonerë. Vetë tregu është bërë jashtëzakonisht i ndjeshëm ndaj çmimeve, kështu që duhej të gjenim një zgjidhje."

Thorsten Bischof