VD-hero-LR

Zgjidhja e përpunimit të faturave përmirëson dhe rrit efikasitetin në Van Dillewijn Group

Pas viteve të zgjerimit, firma lider e paketimit të luleve Van Dillewijn Group kuptoi se sistemi i saj manual i faturimit ishte bërë një pengesë e kushtueshme. Me zgjidhjen e Përpunimit të Faturave të Canon, Grupi tani ka rifituar kontrollin, ka ulur kostot e punës dhe ka shkurtuar gjobat nga organet qeveritare që po kërcënonin fitimet dhe marrëdhëniet me furnitorët.

VDG-image1
VDG-image2

"Tani kemi një kontroll të fuqishëm mbi sistemin e llogarive dhe përpunimi i faturave është 40% më i shpejtë se më parë. Me paratë e kursyera nga ulja e gjobave, zgjidhja e Canon ka rezultuar në 30% kursim të përgjithshëm të kostove."

Bert Rijkmans, Shefi i Informacionit dhe Komunikimit