The Print Foundry zhvillohet në tregun e fotografisë dhe arteve të bukura me Canon

E themeluar në vitin 2008, kompania The Print Foundry filloi si një shërbim printimi i fotografive dixhitale me emrin Creative Wall Art, duke prodhuar produkte fotografike për konsumatorët si printime në kanavacë dhe me kornizë. Duke u riprezantuar si The Print Foundry, kompania filloi të përmirësonte teknologjinë e printimit dixhital që të siguronte nivelin e lartë që kërkohej për cilësinë e imazheve.

Fituesi i padiskutueshëm, printeri imagePROGRAF i Canon dhe teknologjia e tij e printimit me 12 bojëra, u zgjodh për cilësinë e imazheve në materiale të ndryshme dhe për aftësitë superiore në kalibrimin e ngjyrave. Këto cilësi kanë mbështetur drejtpërdrejt rritjen e shpejtë të The Print Foundry në tregjet e synuara në vetëm një vit, me një portofol mbresëlënës të klientëve që përfshijnë dyqane të mëdhenj të rishitjes si dhe mjaft artistë dhe fotografë shumë të vlerësuar.

TPF-image1

"Canon ka qenë një partner i shkëlqyer në bashkëpunimin tonë. Ne shpesh i provojmë idetë tona me ata, diskutojmë idetë e reja për produktet dhe se si t'i përdorim sa më mirë printerët imagePROGRAFs, dhe ata janë të gatshëm në një sekondë nëse na duhet diçka."

Renato Tavares, Themelues