Spazio-hero1

Spazio81 forcon marrëdhënien me Canon për të përmirësuar edhe më tej një biznes me një rritje të shpejtë

Që nga themelimi i saj në vitin 2008, kompania Spazio81 me qendër në Milano e specializuar në imazhet e arteve të bukura ka parë një rritje të shpejtë të biznesit të printimeve dhe të reputacionit të saj. Me krijimin e një portofoli të admirueshëm me fotografë të nivelit të lartë dhe marka luksi nga cilësia e printimeve të saj fotografike - të realizuara nga printeri i formatit të madh imagePROGRAF 60” me 12 ngjyra nga Canon - kompania Spazio81 ka vazhduar të bashkëpunojë me Canon, duke u mbështetur në trashëgiminë dixhitale të përbashkët të të dyja kompanive për të zgjeruar portofolin e saj të shërbimeve dhe për të përfituar nga shumë mundësi që ofron printimi dixhital.

Spazio81 dalloi se kishte nevojë të përshtatej dhe zgjerohej me qëllim që të zhvillonte biznesin e saj. Duke bashkëpunuar përkrah Canon, kompania italiane e imazheve kërkoi një zgjidhje tjetër që do të vazhdonte të plotësonte dhe të kapërcente kërkesat e klientëve, ndërkohë që do ta ndihmonte po ashtu t'u drejtohej tregjeve të reja si arkitektura, inxhinieria dhe ndërtimi (AEC), si dhe dizajni i ambienteve të brendshme.

Spazio-image1

"Është një kompliment i madh për biznesin tonë që edhe pse Marko jeton shumë larg në Nju Jork, ai përsëri këmbëngul që të punojë me ne për printimet e tij."

Alessandro Locatelli, Drejtori Ekzekutiv, Spazio81