Fundi i "mungesës në shtyp" të librave

Drejtori i menaxhimit Andry Cork i kompanisë Printondemand-worldwide beson se librat jashtë shtypit janë diçka e së kaluarës. “Sot në botë nuk duhet të ketë libra që mungojnë në treg”, - thotë ai. “Për botuesit, në partneritet me një shtëpi botuese dixhitale dhe novatore do të thotë se ata mund të shtypin çdo libër kudo në botë dhe të mos ketë mungesa në gjendje.”

Për Printondemand-worldwide, printimi i librave sipas kërkesës që është bërë i mundur nga printimi dixhital ka rezultuar një model biznesi shumë i suksesshëm. Pjesa më e madhe e librave që printon janë në një kopje të vetme, por kjo shkon në vëllime deri në 1500, duke i ofruar botuesit një zgjidhje të plotë për t'u furnizuar që nga printimet e para.

POD-image1

"Efikasiteti është kryesor, sigurisht, por qëndrueshmëria është po ashtu jetësore. Mund të keni këtë paketë të shkëlqyer, por nëse nuk punon 10% të kohës, keni një problem. Këtë problem nuk e kemi pasur me Canon. Edhe nëse një pajisje ka një problem, kjo asnjëherë nuk zgjat shumë pasi djemtë e shërbimit vijnë e ikin për dy orë."

Andy Cork, Drejtori i Menaxhimit i Printondemand-worldwide