Canon prezanton aftësitë e "regjistrimit të imazhit deri te rezultati" për mbështetjen e karrierës solo të muzikantit

Që kur Maya Vik mori në fillim famë në Norvegji si lojtari i basit për bandën pop e cila ka fituar çmim Grammy, Montée, ajo është bërë një nga ikonat më të pëlqyera të muzikës dhe modës në Norvegji. Kur Fotografi Profesionisit, Pål Laukli, dhe Drejtori Kreativ, Gary Swindell u angazhuan për të ndihmuar karrierën e saj solo me albumin e saj, ata e kuptuan se duhej të prodhonin eventin lançues të vitit. Atyre u lindi ideja për një ekstravagtancë audio-vizuale - video, një libër fotosh me imazhe të Maya dhe shfaqjen e versioneve në format të madh të atyre imazheve. “Canon dukej se ishte i vetmi operator i aftë për të sjellë gjithçka që (ne) kishim nevojë nga një burim i vetëm”.

Maya-image1
maya-image2

"Një pjesë e madhe e suksesit tonë është falë nivelit të jashtëzakonshëm të profesionalizmit dhe mbështetjes të ofruar nga Canon. Cilësia e prodhimit të gjithçkaje që siguronte Canon ishte vërtet e lartë dhe pasja e një partneri që mund të siguronte të gjitha nevojat tona mediatike për këtë projekt ndërmediatik ishte mahnitëse."

Pål Laukli, fotograf profesionist