Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

"Falë bashkëpunimit me Canon ne arritëm të përgatitnim një departament tabelash me rritje relativisht të shpejtë. Printerët Arizona janë një seri pajisjesh të shkëlqyera, të cilat janë praktike dhe të lehta në përdorim si dhe ofrojnë cilësinë maksimale."

Adrie Hoogeveen, Drejtori i Kompanisë