formara-hero1

Ta shikoni botën bardhë e zi ndonjëherë ka përfitimet e veta

Një printues me bazë në MB, Formara punëson më shumë se 50 anëtarë stafi dhe ofron shërbime litografike dhe të printimit digital. Duke parë rritjen e printimit digital gjatë viteve të fundit, ata e kuptuan se ishte koha për të përmirësuar pajisjet e tyre digitale bardhë e zi për të arritur kërkesat e klientëve të tyre, për të rritur biznesin dhe për të ruajtur kredencialet e tyre të forta të qëndrueshmërisë. Me anë të marrëdhënies të tyre të gjatë me Canon, Formara zgjodhi tre pajisje Canon të printimit digital për të rritur shpejtësinë, produktivitetin dhe elasticitetin e shërbimeve të saj të printimit. Stafi është impresionuar me përdorimin e përmirësuar të softuerit dhe besueshmërinë e makinerive dhe Formara është tashmë mbi shina për të arritur objektivat e saj mjedisore.

formara-hero1

"Që nga fillimi Canon punoi ngushtë me Formara, duke na mbështetur për të identifikuar zgjidhjen e duhur për të arritur nevojat tona, duke na dhënë një përmbledhje gjithëpërfshirëse për mënyrën se si zgjidhja do të përshtatej dhe do t'i sillte dobi biznesit tonë, dhe duke siguruar së fundi një instalim dhe trajnim që bën një kalim të këndshëm dhe rrit produktivitetin."

Freddie Kienzler, Drejtori i Menaxhimit