Bashkëpunimi mes Eyes On Media dhe Canon sinjalizon një agim të ri për World Press Photo

Kompania me qendër në Amsterdam ofron një gamë të gjerë shërbimesh për fotografët profesionistë, duke i ndihmuar ata të nxjerrin, të modifikojnë dhe të printojnë imazhe me cilësi të lartë për sferat e nivelit të lartë të tregut - veçanërisht në ekspozita, muze, arkitekturë, artet e bukura dhe sektorët e rishitjeve. Duke bashkëpunuar ngushtë me World Press Photo dhe Canon për të përcaktuar zgjidhjen më të mirë të mundshme, Eyes On Media përdori printerin me shtrat të sheshtë Océ Arizona 480 GT dhe tavolinën e prerjes dixhitale Océ Procut nga Canon për të printuar drejtpërdrejt në panele forex 1 mm dhe fletë dibond për të realizuar një punim shumë të saktë dhe profesional.

Rezultati përfundimtar jo vetëm që siguroi një zgjidhje të qëndrueshme për World Press Photo që zvogëlonte shumë mundësinë e dëmtimeve gjatë transportit, por i dha jetë fotografive në një mënyrë të re, duke krijuar një efekt vizual mahnitës që organizata beson se kishte një rol të rëndësishëm në arritjen e suksesit të ekspozitës.

EOM-image1

"Cilësia e imazhit dhe mundësitë e përdorimit të pajisjeve Arizona e kanë përmirësuar shumë shërbimin tonë të printimit të fotografive dhe na kanë ndihmuar të sigurojmë mundësi të reja biznesi. Ne jemi të lumtur që jemi kontaktuar nga World Press Photo, të cilët i kemi admiruar për vite me radhë. Ne e dinim se me mbështetjen e Canon dhe të Arizona ne do të mund ta realizonim planin e tyre me mjaft kërkesa."

Martin Minoli, Pronari i biznesit