Sarab Entreprenad AB

Sarab-LOGO.jpg

"Ndryshoi mënyrën tonë të punës. Faturat hyrëse renditen në një mënyrë të tillë që s'mund ta kishim imagjinuar më parë. Dhe kam më shumë kohë të jem jashtë në terren në projekt me punonjësit dhe klientët e mi." 

Johan Selenius Rosengren, Drejtori i Kompanisë