Von Hagen zbulon risi të reja me investimin e printerit me shtrat të sheshtë të Canon

Kompania e specializuar për stendat e ekspozitave dhe ambientet e brendshme të korporatave, Von Hagen GmbH në Blomberg, Gjermani, po sjell novacione si biznes me instalimin e një printeri UV me shtrat të sheshtë ekstra të madh Océ Arizona XT nga Canon. Printeri i ri po siguron mundësinë për Von Hagen që të printojë në një gamë të gjerë materialesh të forta si pjesë e një stende komplekse ose plani arkitekturor të një kompanie. Kompania i ka menaxhuar printimet brenda saj për rreth tetë vite, megjithëse deri tani vetëm në materiale elastike si letra ose tekstile. Aftësia për të printuar në materiale të forta i ka revolucionarizuar praktikat e punës, si dhe ka hapur fusha të reja për rritjen e biznesit.

VH-image1

"Printeri Océ Arizona i ka të gjitha: madhësinë, produktivitetin dhe shumë funksione për të përballuar një larmi të gjerë materialesh elastike dhe të forta. Më të gjitha së bashku, kjo do të thotë se mund t'u ofrojmë klientëve një mënyrë shumë më efektive në kosto dhe në kohë për krijimin e stendës së tyre. Tani që mund të printojmë në çdo material, mund të bëjmë praktikisht realitet çdo ide krijuese."

Von Hagen