Screentec ofron botën me të gjitha ngjyrat

Kompania Screentec me qendër në Uellsin e Jugut filloi të provonte një treg të ndryshëm, ku klientët shikonin se si printimi mund të shkonte përtej vëllimeve të larta me ngjyra të kufizuara te produktet e personalizuara me pak kopje të prodhuara me tone të pakufizuara. Çelësi i ruajtjes së kryesimit ishte hyrja në botën e printimit dixhital, dhe përshtatja e shpejtë e tij.

Sot, me shtimin e dy printerëve të formatit të gjerë Océ Arizona në arsenalin e saj, Screentec e ka rritur prodhimin me mbi 40 përqind, është zgjeruar në shitjet në internet dhe ka zhvilluar mënyra unike për të ndërthurur fuqinë e metodave të printimit dixhital, serigrafik dhe litografik për t'u sjellë klientëve të saj një gamë produktesh dhe shërbimesh të paimagjinueshme më parë. Dhe më e rëndësishme për Screentec, që nga prezantimi i printimit dixhital në këtë ndërthurje metodash me printerët nga Canon, kompania nuk ka humbur asnjëherë asnjë afat me klientët.

screentec-image1
screentec-image2

"Nëse mund ta përmblidhja me një fjalë të qenit një klient i Canon, ajo do të ishte "i çliruar". Që nga qëndrueshmëria dhe elasticiteti i pajisjeve e deri te shërbimi dhe mbështetja e ofruar nga personeli dhe inxhinierët, do ta kisha të vështirë të gjeja diku një gabim."

Darren James, Drejtori i Përgjithshëm