Një e ardhme plot ngjyra për BD&H me zgjerimin me formate të mëdha

Mendimi i ri, krijimtaria dhe aftësia për të siguruar rezultate me cilësi të lartë janë vetë thelbi i kompanisë BD&H Limited - një "sportel unik" i rrallë për printime dhe dizajne me qendër në Norfolk në Mbretërinë e Bashkuar. Në vitin 1989, pas shkrirjes së BD Studios dhe W.H Hutchins and Sons, kompania filloi të punonte për ndërthurjen e aftësive tradicionale me teknologjinë e nivelit më të lartë që e lejoi atë të zgjerohej vazhdimisht në fusha të reja biznesi dhe të plotësonte nevoja specifike të klientëve. Ajo ka krijuar në vijim një portofol mbresëlënës të pajisjeve që i kanë lejuar të menaxhojë printimin serigrafik, litografik UV dhe dixhital UV në të njëjtin vend.

BD&H-image1.jpg

"Pasi pamë opsionet nga prodhues të ndryshëm, për ne u bë e qartë se pajisjet Océ do të arrinin të na ofronin shpejtësinë e prodhimit dhe cilësinë më të mirë të imazhit me një çmim konkurrues. Me mbështetjen teknike të Canon, e ndërthurur me teknologjinë e nivelit më të lartë të Océ, tani ne jemi një forcë krijuese e rëndësishme që i meriton vlerësimet."

James Fox, Drejtor