Garancia se një libër e mirë nuk mbaron kurrë me printimin dixhital

Për më shumë se 40 vite, TJ International ka qenë në qendër të botimit të librave, duke prodhuar miliona tituj me kapakë të fortë e të butë çdo vit për botuesit si dhe për shpërndarësit. Me rrënjët e saj tek ofseti, printimi i librave me vëllime të mëdha, kompania ka vepruar gjithmonë me parimin se nëse një botues e beson një histori, ajo meriton të arrijë tek lexuesit në të gjithë botën - dhe këtu fillon edhe historia e vetë kompanisë TJ International.

TJI-image1

"Ndikimi që teknologjia dhe fluksi i punës ka sjellë te produktiviteti është shumë i lartë; tani mund të prodhojmë libra me kapakë të butë për vetëm 24 orë dhe libra me kapakë të trashë për 48 orë. Pa aftësitë, ekspertizën dhe shërbimet e konsulencës së Canon, kjo do të ishte e pamundur."

Angus Clark, Drejtori Ekzekutiv, TJ International