Stralfors i jep ngjyra komunikimeve me klientët për të ardhmen me Canon

Ofruesi i menaxhimit të komunikimeve të klientëve Stralfors është një biznes me një traditë të gjatë në industrinë e printimit. Që nga themelimi i saj si një qendër printimi në qytetin suedez Ljungby në vitin 1919, kompania është rritur dhe është zhvilluar dhe sot vepron në shtatë shtete - Danimarkë, Finlandë, Francë, Norvegji, Poloni, Suedi dhe Mbretëria e Bashkuar.
Në një sektor me zhvillim të shpejtë si komunikimet, kompania krenohet me zhvillimin dhe shitjen e zgjidhjeve novatore të komunikimit që u sigurojnë kompanive mundësi të reja për të krijuar marrëdhënie më të forta dhe më të personalizuara me klientët. Një element kryesor i rëndësishëm i këtyre ofertave është zgjidhja "e fletës së bardhë" të kompanisë që bën të mundur që klientët të printojnë komunikime të personalizuara me efektivitet më të lartë dhe në mënyrë më dinamike duke printuar informacionet që duhen për çdo komunikim në një veprim të vetëm.

Stralfors-image1
Stralfors-image2

"Pjesa më e madhe e klientëve tani po përdorin prodhimin në një rrugë. Aftësitë e ColorStream do të thotë se ata tani mund të realizojnë edhe më shumë, si p.sh. marrja e imazheve dixhitale për të mbështetur mesazhet e tyre dinamike. Gjithçka ka të bëjë me përmirësimin dhe përshtatjen e informacioneve që u japin klientëve." Tony Plummer, Drejtori i Menaxhimit në Mbretërinë e Bashkuar, Stralfors