spandau-hero1

Spandau Digital printon gazeta me bojëra - të gjitha në ueb

MSG GmbH Berlin është aktualisht e vetmja kompani në Gjermani që boton gazeta të përditshme me anë të printimit dixhital. Me Océ ColorStream 3700, kjo kompani e specializuar në shërbimet dhe këshillimin e klientëve ka hapur një mundësi ideale për veten në një botë që ende dominohet nga printimi rrotullues. Ka edhe shumë produkte të tjera të veçanta, nga udhëzuesit farmaceutikë e deri te filmat fotografikë për laminatë që mund të realizohen me sistemin e printimit dixhital të Canon.

spandau-image1
spandau-image2

"Printeri ColorStream 3700 po hap tregje të reja të specializuara dhe fitimprurëse për biznesin tonë, dhe printimi dixhital pritet të zërë vend gjithmonë e më shumë në tregun e gazetave për të furnizuar tregjet rajonale me vëllime më të vogla dhe për të kursyer kostot e transportit. Dizajni i jashtëzakonshëm teknologjik i këtij sistemi printimi garanton cilësinë maksimale për një gamë të gjerë produktesh printimi dhe në cikle prodhimi konstante dhe rrjedhimisht efikase."

Werner Suhr, Drejtori i Menaxhimit, Spandau Digital, mbështetur nga MSG