Studime rastesh

Këtu i lejojmë klientët që të bisedojnë. Nga gjenerimi i derdhjeve të reja të të ardhurave për një biznes të arteve grafike deri në uljen e kostove që lidhen me printimin për një organ qeveritar vendas, klientët tanë tregojnë dobitë e që marrin duke punuar me Canon.

Shikoni dhe lexoni tregimet e klientëve tanë më poshtë dhe zbuloni si kanë ndihmuar zgjidhjet e Canon që të përballen me sfidat e biznesit.

Të gjitha çështjet e studimit

ABC- Hero1

ABC Imaging

"Falë fluksit të punës së Océ PRISMA dhe teknologjisë imagePRESS të Canon, ne kemi përmirësuar aktivitetet dhe fitimet tona si rezultat i një prodhimi 50% më të lartë dhe kostove 30% më të ulëta."

Ray Hawkins, Drejtori Ekzekutiv

Lexoni historinë e plotë

Al-Amiriya Printing Press

"We have been a Canon client since 2007 and the best thing about Canon is their after sales and maintenance support; we have 1 copier which printed 22 million copies - this can never happen unless these 2 factors are present: the team and the staff are well trained, and the service and maintenance support are outstanding."

Emad Fawzi Farag, President Of The General Affairs

Watch the video

DWF-logo.jpg

Alfa Laval

"Departamenti i printimit tani vlerësohet si fitimprurës dhe me kosto më efektive për printimet se sa alternativat e jashtme."

Jørgen Beck-Jørgensen, Menaxheri i Prodhimit të Printimit

Lexoni historinë e plotë

Antonius Hypercare

"Instalimi i kamerave të sigurisë të rrjetit nga Canon ishte një vendim fantastik, si për cilësinë e tyre të lartë, ashtu edhe për ndikimin e tyre në detyrat tona të përditshme. Rezultatet ishin të menjëhershme."

René Groot, Drejtor i Përgjithshëm

Lexoni historinë e plotë

AH-Hero1

Armstrong Watson

"Para se të bëjë ndonjë rekomandim, Canon punoi fort për t'u përshtatur brenda organizatës tonë dhe për të kuptuar se çfarë kishte nevojë për përmirësim dhe për mënyrën më të mirë për ta arritur këtë. Kuptimi i bizneseve të klientëve tanë është një filozofi që ia pajtojmë vetes, dhe u ndiem shumë të sigurt se Canon ishte partneri për ne."

David Clarkson, Drejtori i Tregtisë

Lexoni historinë e plotë

Barry Callebaut

"Canon na ndihmoi të zbatonim një metodë globale në lidhje me printimin. Me një lëvizje të vetme, Canon na ndihmoi për ta transformuar organizatën në të gjithë botën."

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg

BD&H

"Pasi pamë opsionet nga prodhues të ndryshëm, për ne u bë e qartë se pajisjet Océ do të arrinin të na ofronin shpejtësinë e prodhimit dhe cilësinë më të mirë të imazhit me një çmim konkurrues. Me mbështetjen teknike të Canon, e ndërthurur me teknologjinë e nivelit më të lartë të Océ, tani ne jemi një forcë krijuese e rëndësishme që i meriton vlerësimet."

James Fox, Drejtor

Lexoni historinë e plotë

Beiersdorf

"Është më shumë se thjesht një kursim kohe, pasi e ka transformuar plotësisht mënyrën se si punojmë."

Papanikolaou Zina, Marketing

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

BM Druck

"Ne kemi folur me shumë furnizues, por ishte e vështirë të mos shikoje Canon - është një furnizues me të cilin kemi pasur një marrëdhënie shumë pozitive për shumë vite."

Rene Cassis, Drejtori Ekzekutiv

Lexoni historinë e plotë

Borealis AG

"Synimi ynë ishte të kemi një kalim të lehtë në një mjedis printimi të standardizuar i cili është gjithashtu plotësisht i lidhur në rrjet. Motivimi i shtytës prapa kësaj ishte të siguronim më shumë mbështetje qendrore për të gjithë përdoruesit tanë, si edhe të bënim kursime për sa i përket mirëmbajtjes dhe mbështetjes."

Jacky Cillen, Information Technology & Systems (IT&S) Kryetari i Skuadrës

Lexoni historinë e plotë

borealis
British-image1

Biblioteka Britanike

"Na kanë bërë shumë përshtypje të mirë kamerat e rrjetit me cilësi të lartë të Canon dhe po kërkojmë ta rrisim numrin e modeleve në objekt deri në 400 kamera."

Bhanu Goud, Menaxheri i Sistemeve të Sigurisë

Lexoni historinë e plotë

Cavelti

"Canon analizoi të gjitha fushat e biznesit tonë për të përcaktuar se si mund të përmirësonim metodat tona në shumë kanale."

Marcel Bieri, Drejtori i Proceseve të Prodhimit dhe Median Dixhitale

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg

Clive Booth

"Ka diçka të rëndësishme në mbajtjen e një printimi në duar. Nëse blini një vepër arti, zakonisht do të jetë në kanavacë. Është e njëjta gjë me fotografinë; kur e blen, dëshiron ta blesh në letër, nuk e blen në monitor sepse kur printimet bëhen në letër, mund t'i mbash në duar dhe ka diçka të veçantë në këtë. Kjo është arsyeja kryesore pse unë kam një printer."

Clive Booth

Lexoni historinë e plotë

Colchester Institute

"Na pëlqeu vërtet metoda e Shërbimeve të menaxhuara të printimit që na rekomandoi Canon, si dhe profesionalizmi i ekipit të projektit i propozuar nga Canon dhe mënyra mjaft e ngushtë si planifikonin të bashkëpunonin me ekipin tonë të projektit."

Gary Horne, Zv.drejtor, Financa dhe operacionet

Lexoni historinë e plotë

ABC- Hero1

Documenteam

"Vëllimet e vogla nuk mund të realizohen në mënyrë ekonomike në ofset. Në të njëjtën kohë, disa nivele të vëllimeve janë shumë të kushtueshme kur printohen në sisteme të bazuara në tonerë."

Thorsten Bischof

Lexoni historinë e plotë

Druck and Medien

"Objektivi ynë kryesor në MSP është plotësimi sa më i mirë i mundshëm i kërkesave të klientëve. Ne jemi të gatshëm të japim gjithçka për të bërë të lumtur klientët tanë. Ne besojmë se transformimi drejt printimit dixhital me bojë bën të mundur që të ofrojmë novacionet që priten nga tregjet sot dhe në të ardhmen. Canon ka qenë i pranishëm këtu që nga fillimi dhe ka qenë një partner i shkëlqyer në vendimmarrje për strategjinë tonë për të ardhmen dhe për zbatimin e zgjidhjeve të duhura. Me Canon si partner, ne besojmë se jemi të përgatitur mirë për të ardhmen.""

Markus Stricker

Lexoni historinë e plotë

DM-hero1.jpg
DWF-logo.jpg

DWF

"Canon vlerësoi me kujdes për të kuptuar nevojat dhe vizionin e organizatës tonë në tërësi dhe konsulenca e tij na ndihmoi të identifikonim fushat ku teknologjia mund të na ndihmonte të punonim me zgjuarsi."

Janice Moores, Menaxheri i Prokurimit dhe Shërbimit

Lexoni historinë e plotë

Këshilli i Lotianit Lindor

"Ne kemi një ide të përgjithshme se ku donim të shkonim, por nuk dinim saktësisht se si të shkonim atje. Prandaj eksperienca e Canon për implementimin e një sërë zgjidhjesh të ndryshme për klientët e tjerë na ndihmoi vërtet që të arrinim në zgjidhjen e duhur."

Julie Caughey, Menaxhere e Financës

Lexoni historinë e plotë

EH Booth & Co Ltd

"Si rezultat i politikës sonë për të punuar kur është e mundur me furnizuesit lokalë, gama dhe formati i faturave që ata sjellin në dyqanet tona varion shumë - nga fatura me shkrim dore në fatura me shumë faqe letre e deri te faturat elektronike. Sistemi i ri i përpunimit të faturave i jep Booth një prakticitet më të madh në lidhje me përpunimin e faturave dhe njohuri më të mëdha për faturat që qarkullojnë brenda biznesit."

Steve Sumner, Kontrollor Financiar

Lexoni historinë e plotë

Elwe

"Me Arizona 660XT ne mund të shmangnim kompromiset mes cilësisë dhe afateve të dorëzimit. Ne mund të ofrojmë materiale në pikat e shitjes në vëllime më të vogla dhe me çmime konkurruese."

Kirsten van Brummen, Elwe Special Promotions

Lexoni historinë e plotë

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Enfield Council

"Duke punuar me Canon, ne kemi hedhur hapa thelbësorë në krijimin e bazave për të mbrojtur pozicionin e departamentit dhe për të nxitur rritjen në të ardhmen."

Lexoni historinë e plotë

Eureco-Pharma BV

"Deri vitin e kaluar i kisha pranuar disavantazhet e kalimit jashtë printimin e fletëpalosjeve dhe nuk kisha pyetur asnjëherë për mundësitë e tjera. Sidoqoftë, pasi fola me dikë nga Canon, fillova të kuptoj dobitë e mundshme."

Jan de Kreij, Drejtori Menaxhues dhe pronar

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg

Evercore

"Si një kompani e menaxhimit të pasurive, kërkohet që integriteti i markës të jetë pa të meta për të krijuar besim si brenda dhe jashtë organizatës. Canon ka luajtur një rol thelbësor në mbështetje të këtij integriteti."

Vanessa O’Reilly, Menaxhere e Marketingut

Lexoni historinë e plotë

Eyes on Media

"Cilësia e imazhit dhe mundësitë e përdorimit të pajisjeve Arizona e kanë përmirësuar shumë shërbimin tonë të printimit të fotografive dhe na kanë ndihmuar të sigurojmë mundësi të reja biznesi. Ne jemi të lumtur që jemi kontaktuar nga World Press Photo, të cilët i kemi admiruar për vite me radhë. Ne e dinim se me mbështetjen e Canon dhe të Arizona ne do të mund ta realizonim planin e tyre me mjaft kërkesa."

Martin Minoli, Pronari i biznesit

Lexoni historinë e plotë

Falquon

"Canon na ka dhënë një mbështetje të madhe për të përfituar sa më shumë nga paketa e fluksit të punës ONYX për menaxhimin e përparuar të ngjyrave. Ky është një aspekt shumë i rëndësishëm i fluksit të punës për ne dhe uniformiteti i rezultatit nga Océ Arizona tani është i jashtëzakonshëm."

Martin Prager, Drejtor, Falquon

Lexoni historinë e plotë

FC Dordrecht

"Ne kërkonim të regjistronim imazhe me cilësi jashtëzakonisht të lartë në çdo moment, sidomos në pjesët e stadiumit me një ndriçim minimal. Ne menduam se kalimi nga sistemi analog në atë dixhital ishte mënyra e vetme për ta arritur këtë."

Jacques de Zeeuw, Shefi i Sigurisë

Lexoni historinë e plotë

FC-hero1

Formara

"Që nga fillimi Canon punoi ngushtë me Formara, duke na mbështetur për të identifikuar zgjidhjen e duhur për të arritur nevojat tona, duke na dhënë një përmbledhje gjithëpërfshirëse për mënyrën se si zgjidhja do të përshtatej dhe do t'i sillte dobi biznesit tonë, dhe duke siguruar së fundi një instalim dhe trajnim që bën një kalim të këndshëm dhe rrit produktivitetin."

Freddie Kienzler, Drejtori i Menaxhimit

Lexoni historinë e plotë

Akademia Francis Combe

"Canon ishte furnizuesi i vetëm që u përqendrua vërtet te nevojat tona dhe paraqiti masa të qarta që mund të ndërmerreshin për të realizuar vizionin tonë afatgjatë."

Chris Turton - menaxheri i elektronikës

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg
FT-hero1

FT Solutions

"Investimi në këto sisteme të printimit dixhital të nivelit të lartë është thelbësore për vazhdimin e suksesit tonë, dhe kjo ka siguruar tashmë përfitime fantastike për FT Solutions dhe klientët tanë, si rritja e cilësisë dhe një elasticitet më të lartë."

Tom Gurd, Drejtori i Përgjithshëm

Lexoni historinë e plotë

Gary Knight

"Këtë printer e kam pasur për gjashtë vjet dhe në asnjë mënyrë nuk do të mendoja të blija diçka tjetër. Ai bën vërtet çdo gjë që i kërkoj dhe që do t'i kërkoja ndonjëherë dhe e bën këtë shumë mirë dhe vërtet në mënyrë të vazhdueshme. Jam i kënaqur me të - në fakt, është pajisja ime e preferuar."

Gary Knight

Lexoni historinë e plotë

GEV

"Doja diçka të fortë, të lehtë për t'u përdorur dhe të përshtatshme për nevojat tona. Ka shumë zgjidhje në dispozicion të projektuara mirë por, për një biznes të vogël si imi me shtatë punonjës, disa zgjidhje të menaxhimit të dokumenteve nuk do të shlyenin asnjëherë vetveten."

Friedrich Staller, Drejtori i Menaxhimit

Lexoni historinë e plotë

Hertsmere Borough Council

"Canon tregoi angazhim për strategjinë tonë afatgjatë, duke na shpjeguar në detaje se si printimet dixhitale mund të na ndihmonin të punonim me efikasitet në kosto, me shpejtësi, me elasticitet dhe me standardet e larta që priteshin nga këshilli."

Mark Roberts

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg

hs Druck

"Canon siguroi një rrugë Essential Business Builder (Ndërtues Thelbësor Biznesi) mbi personalizimin e printimit këtu në premisat tona. Drejtimi i tyre prej eksperti ndihmoi vërtet të gjithë stafin që të kuptonte potencialin e teknologjisë dhe të ndihej i sigurt, qoftë për nga ana operacionale dhe për sa i përket mënyrës si mund t'ua tregtojmë këto aftësi klientëve."

Helmut Hörmanseder, Partner Themelues

Lexoni historinë e plotë

Imagination

"Ne kemi fituar në shumë mënyra. Kostot në lidhje me printimin janë ulur ndjeshëm, e cila ka një ndikim të fuqishëm te ne. Ne kemi shumë më pak pajisje, të cilat janë më elastike dhe rikuperuese, dhe kemi makineritë e duhura në vendet e duhura. Tani mund të ri-ngarkojmë printimin me precizon, dhe gjithashtu të sigurojmë ngjyra të qëndrueshme me cilësi të lartë për klientët tanë."

Sue Chick, Menaxhere e Projekteve

Lexoni historinë e plotë

ipack-logo

I-Pack

"Ne synonim të rrisnim vëllimet me 25% deri në fund të vitit 2015, dhe me 15% më shumë në vitin 2016. Falë mbështetjes dhe teknologjisë së Canon, ne jemi në rrugën e duhur për të realizuar objektivat tona tregtare."

Atle Andreassen, themelues

Lexoni historinë e plotë

Jetsign

"Falë bashkëpunimit me Canon ne arritëm të përgatitnim një departament tabelash me rritje relativisht të shpejtë."

Adrie Hoogeveen, Drejtori i Kompanisë

Lexoni historinë e plotë

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Kahle

"Ndërkohë që teknologjia është e rëndësishme, sigurisht, ajo nuk ishte arsyeja e vetme pse zgjodha Canon. Paketa e shërbimeve që shoqëronte pajisjet, e cila përfshin kujdesin pas shitjes, trajnime dhe mbështetje, është ajo që na bëri të vendosnim. Bazuar në eksperiencat e mëparshme, e dija se ata do të bashkëpunonin me ne për t'u siguruar që do të merrnim një zgjidhje për printimin që do ta ndryshonte biznesin tonë."

Dan Batek, Teknologjia dhe Financa, KAHLE

Lexoni historinë e plotë

KEPLER University

"Ne bashkëpunuam me Canon për të gjetur një përgjigje që do t'i ndihmonte menjëherë studentët tanë, në një mënyrë sa më të përshtatshme."

Alexander Freischlager, Drejtori i Operacioneve

Lexoni historinë e plotë

kepler-logo

Kuttab Publishing

"Over time, the Workflow Portal provided us with the business intelligence to take decisions on areas where we should focus investments and resources, and areas that we should outsource. I believe that for a company of our size and nature, speed and agility is a deciding factor of success, and without Canon’s enabling solutions, we would not have been able to build such an encouraging and culturally-relevant offering for the UAE"

Jamal Alshehhi, Founder

Read the full story

KnowledgePoint

"Metoda e Canon për të na ndihmuar të përballemi me sfidat e biznesit pasqyron edhe metodologjinë tonë dhe kjo vlerësohet gjithmonë. Është pikërisht kjo marrëdhënie që do të jetë kryesore për çdo investim që bëjmë në të ardhmen. Ne kemi bashkëpunuar me kënaqësi me Canon deri më sot dhe do të vazhdojmë sigurisht të punojmë me ta në të ardhmen."

Andre Philpot, Drejtori i Operacioneve

Lexoni historinë e plotë

KP-Hero1

Kyas Photography

"Printeri imagePROGRAF po mbështet rritjen e biznesit të studios. Ne po sigurojmë punë më të mira, më të mëdha dhe, më e rëndësishme, projekte që na pëlqejnë shumë. Me pajisjen që na siguron më shumë kohë, tani mund të përqendrohemi te portofolet e personalizuara për projektin e çdo klienti, me një fokus optimal po ashtu, duke treguar shumë kujdes për të krijuar, korrigjuar dhe përmirësuar fotografitë tona që ato të jenë sa më të mira."

Jörg Kyas, Kyas Photography

Lexoni historinë e plotë

Qyteza Londineze e Njuhamit

"Diagnostikimi dhe mirëmbajtja në distancë është diçka e zakonshme në IT dhe besonim se një përpjekje e ngjashme do të sillte dobi të mëdha në veprimtarinë tonë të printimit. Për më tepër, ne e dinim gjithashtu se atëherë mund t'i kuptonim më mirë tendencat në përdorimin e printimeve, të cilat do të na ndihmonin të përshtatnim strategjinë e ardhshme të printimit."

Gary Sussex, Menaxheri i Shërbimeve të TIK

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg

Leeds City Council

"Përparësia për ne ishte zbatimi i një zgjidhjeje inteligjente që do t'i kursente para Këshillit, si dhe do të na kursente kohë."

Kirsty McCarthy, Menaxheri i Shërbimeve të Menaxhuara të Printimit

Lexoni historinë e plotë

LO Media

"Duke zbatuar njohuritë e fituara nga Canon dhe nga trajnimet e pavarura, ne kemi aftësinë të ofrojmë shërbime dixhitale me cilësi të lartë, si dhe vizionin dhe durimin për të menduar në mënyrë më strategjike."

Lars Langbo, Menaxheri i Prodhimit

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

Mailing Andalucia

"Investimi me një presë Canon imagePRESS 1135 të prodhimit në monokrom dhe një pajisje radhitëse me kapacitet të lartë solli një ndikim të menjëhershëm te produktiviteti"

Daniel Sánchez, Drejtori

Lexoni historinë e plotë

Marne Drukkers

"Sistemimi manual i posterëve të formatit të madh kërkon shumë kohë dhe shpenzime, kështu që vendosëm të kërkonim për një zgjidhje më të mirë."

Guus Sligter, Drejtori i Kompanisë

Lexoni historinë e plotë

Parr-Hero1

Martin Parr

"Si në studion tonë në Londër apo në shfaqje të përkohshme nëpër botë, me mbështetjen e Canon ne mund t'i japim jetë fotografisë së Martinit në mënyrë tërheqëse dhe të sigurojmë që punimet e tij do t'i rezistojnë testit të kohës."

Louis Little, menaxher i prodhimit të printimit

Lexoni historinë e plotë

Maya Vik

"Shumë prej suksesit tonë është për shkak të nivelit të jashtëzakonshëm të profesionalizmit dhe mbështetjes të ofruar nga Canon. Cilësia e prodhimit të gjithçkaje që siguronte Canon ishte vërtet e lartë dhe pasja e një partneri që mund të siguronte të gjitha nevojat tona mediatike për këtë projekt ndër-mediatik ishte mahnitëse."

Pål Laukli, fotograf profesionist

Lexoni historinë e plotë

nama-hero1

Nama d.d. Lubjanë

"Ne jemi gjithmonë e më shumë të kënaqur me sistemin tonë të ri të monitorimit. Që nga zbatimi i tij, ne i kemi ulur ndjeshëm vjedhjet në dyqan dhe i kemi vënë vetes një objektiv të ri për t'i ulur edhe më tej ato. Sistemi është i lehtë në përdorim dhe ka bërë të mundur të përmirësojmë mënyrën se si ndërveprojmë dhe u shesim klientëve tanë."

Branka Jerala, Drejtore e Marketingut

Lexoni historinë e plotë

Universiteti i Notingamit

"Universiteti ynë eksploron teknologjitë më të fundit, si p.sh. printimi në 3D. Zgjidhja e Canon ka qenë fantastike - ne mund të prodhojmë modele delikate të përsosura që kërkohen nga studentët e arkitekturës."

John Morgan, As/profesor i Arkitekturës

Lexoni historinë e plotë

online-repro-hero1

Online Reprographics

"Canon tregoi që në fillim se kishte besim te ne dhe ne përpiqemi ta zbatojmë këtë në mënyrën si punojmë me klientët tanë."

John Foy, Themelues

Lexoni historinë e plotë

Orange Business Services

"Canon kishte jo vetëm eksperiencën e provuar tashmë në printimet nga pajisjet e lëvizshme që kërkonim, por si një kompani globale ne e dinim se Canon kishte edhe nivelin për të na mbështetur në vendet jashtë Britanisë së Madhe."

Nick Jones, Drejtori për Pasuritë e Patundshme dhe Menaxhimin e Shërbimeve për Evropën Veriore dhe Perëndimore

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

PCS

"Na jemi në një dialog të vazhdueshëm me Canon për të na ndihmuar në promovimin e shërbimeve tona."

Asad Butt, Menaxheri i Printimit

Lexoni historinë e plotë

Polomnis

"Ndryshimi nga printeri i vjetër te printeri Arizona u nxit nga problemet që kishim me ngjitjen e bojës me printerin tonë të vjetër."

Job ten Doeschate, Drejtori i Kompanisë

Lexoni historinë e plotë

Printondemand-worldwide

"Efikasiteti është kryesor, sigurisht, por qëndrueshmëria është po ashtu jetësore. Mund të keni këtë paketë të shkëlqyer, por nëse nuk punon 10% të kohës, keni një problem. Këtë problem nuk e kemi pasur me Canon. Edhe nëse një pajisje ka një problem, kjo asnjëherë nuk zgjatë shumë pasi djemtë e shërbimit vijnë e ikin për dy orë."

Andy Cork, Drejtori i Menaxhimit i Printondemand-worldwide

Lexoni historinë e plotë

Pulp Grafisk

"Me mbështetjen e Canon, Pulp Grafisk ka dyfishuar kapacitetin e saj në formatin e madh dhe ka shmangur varësinë nga ofruesit e palëve të treta për dorëzimin e printimeve."

Terje Gulbrandsen

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

RDaSH

"Canon u treguan shumë të sinqertë në qëndrimin e tyre dhe na treguan me saktësi se çfarë do të mund të realizohej me DSF-në dhe se çfarë përfitimesh mund të prisnim."

Lisa Grandcourt, Drejtore e Shërbimeve

Lexoni historinë e plotë

Replay Studio

"Canon ka qenë gjithmonë një konsulent i shkëlqyer për ne, duke na ofruar ide dhe këshilla profesionale sa herë që ishin të nevojshme. Ata na dëgjonim me kujdes dhe e dinim me saktësi se çfarë do t'i jepte përparësi kompanisë tonë."

Andy Halasz, Administratori

Lexoni historinë e plotë

Replay-logo
DWF-logo.jpg

Ritz

"Këshilla e Canon, nëpërmjet Skanimit të biznesit dhe novacioneve dhe si pjesë e propozimit të shitjeve, na drejtonte drejt një metode më strategjike për ta shndërruar plotësisht biznesin tonë."

Kurt Habersatter, Drejtori Ekzekutiv

Lexoni historinë e plotë

Rohner Spiller

"Si rezultat i partneritetit tonë me Canon, materialet multimediale të ndërthurura tani janë një pjesë e rëndësishme e ofertave tona të shërbimeve dhe fushatat për klientët janë më të matshme."

Remo Martin, Drejtori Ekzekutiv

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg

Sanders Group

"Printerët Océ Arizona e kanë ndryshuar kompaninë time. Gjatë krizës financiare, shumë kompani të tjera ranë, por këto pajisje më lejuan të bëja më shumë para me një prodhim më të ulët. Në fakt prodhimi ra, por marzhi im u rrit pasi i shndërrova materialet me të cilat punoja në diçka me një vlerë më të madhe. Kisha mundësinë të plotësoja kërkesën në treg për afate të shkurtra prodhimi, për përdorime të personalizuara dhe zgjidhje krijuese."

Marco de Wert, Drejtori i Përgjithshëm

Lexoni historinë e plotë

Sarab Entreprenad AB

"Ndryshoi mënyrën tonë të punës. Faturat hyrëse renditen në një mënyrë të tillë që s'mund ta kishim imagjinuar më parë. Dhe kam më shumë kohë të jem jashtë në terren në projektin me punonjësit dhe klientët e mi."

Johan Selenius Rosengren, Drejtori i Kompanisë

Lexoni historinë e plotë

Sarab-Entreprenad

Screentec

"Nëse mund ta përmblidhja me një fjalë të qenit një klient i Canon, ajo do të ishte "i çliruar". Që nga qëndrueshmëria dhe elasticiteti i pajisjeve e deri te shërbimi dhe mbështetja e ofruar nga personeli dhe inxhinierët, do ta kisha të vështirë të gjeja diku një gabim."

Darren James, Drejtori i Përgjithshëm

Lexoni historinë e plotë

Spazio81

"Për shkak të gamës së gjerë të shërbimeve që ofrojmë, ne kemi krijuar një bazë të gjerë dhe të ndryshme klienti që është shumë besnike dhe e emocionuar për të punuar me ne. Kjo shton reputacionin tonë botëror dhe tani kemi porosi që vijnë edhe nga SHBA dhe nga Kina."

Alessandro Locatelli, Drejtori Ekzekutiv

Lexoni historinë e plotë

Staples

"Kishim nevojë për një trajtim konsulence për të kuptuar mekanizmat e klientëve tanë. Ajo që na duhej ishte një zgjidhje dhe një strategji, por këto nuk dukej se ekzistonin deri sa u përfshinë Shërbimet e biznesit të Canon."

Richard Houppermans, Menaxher i Shërbimeve të Biznesit

Lexoni historinë e plotë

Stralfors UK

"Pjesa më e madhe e klientëve tani po përdorin prodhimin në një rrugë. Aftësitë e ColorStream do të thotë se ata tani mund të realizojnë edhe më shumë, si p.sh. marrja e imazheve dixhitale për të mbështetur mesazhet e tyre dinamike. Gjithçka ka të bëjë me përmirësimin dhe përshtatjen e informacioneve që u japin klientëve."

Tony Plummer, Drejtori i Menaxhimit në Mbretërinë e Bashkuar

Lexoni historinë e plotë

Stralfors-Hero1

The Print Foundry

"Canon ka qenë një partner i shkëlqyer në bashkëpunimin tonë. Ne shpesh i provojmë idetë tona me ata, diskutojmë idetë e reja për produktet dhe se si t'i përdorim sa më mirë printerët imagePROGRAFs, dhe ata janë të gatshëm në një sekondë nëse na duhet diçka."

Renato Tavares, Themelues

Lexoni historinë e plotë

Student Hotel

"Canon na ka mbështetur në shumë mënyra - jo vetëm me kamerat me cilësi të lartë, por edhe me një mbështetje të mrekullueshme para shitjes. Ne arritëm të krijonim një zgjidhje që ishte e lehtë për t'u përdorur nga ekipi ynë dhe që i plotësonte nevojat tona në mënyrë të përsosur."

Jan-Pieter Muis, Menaxheri i Pronave

Lexoni historinë e plotë

student-hero1
TJI-hero1

TJ International

"Ndikimi që teknologjia dhe fluksi i punës ka sjellë te produktiviteti është shumë i lartë; tani mund të prodhojmë libra me kapakë të butë për vetëm 24 orë dhe libra me kapakë të trashë për 48 orë. Pa aftësitë, ekspertizën dhe shërbimet e konsulencës së Canon, kjo do të ishte e pamundur."

Angus Clark, Drejtori Ekzekutiv

Lexoni historinë e plotë

UKE

"Sot, mbështetja e sistemit të printerëve dhe multifunksioneve është shumë më e mirë sepse kryhet nga ekspertët e Canon. Si rezultat, ne si departamenti i teknologjisë së informacionit mund të përqendrohemi në detyrat qendrore. Për më tepër, printojmë me kosto më të ulëta se kurrë më parë."

Florian Benthin, Drejtori i Shërbimeve të Desktopit

Lexoni historinë e plotë

DWF-logo.jpg

Universiteti i Glasgout

"Më shumë se 5,5 milionë £ do të kursehen gjatë projektit 5-vjeçar, një histori fenomenale kjo."

Lexoni historinë e plotë

Van Dillewijn Group

"Tani kemi një kontroll të fuqishëm mbi sistemin e llogarive dhe përpunimi i faturave është 40% më i shpejtë se më parë. Me paratë e kursyera nga ulja e gjobave, zgjidhja e Canon ka rezultuar në 30% kursim të përgjithshëm të kostove."

Bert Rijkmans, Shefi i Informacionit dhe Komunikimit

Lexoni historinë e plotë

Volkswagen

"Dy pajisjet imagePRESS të Canon kanë provuar se janë shtesa ideale për ofsetin ekzistues dhe përzierjen digitale. Ato ofrojnë një ekuilibër produktiviteti dhe cilësie e cila është ideale për një proporcion të madh pune, dhe ndërsa kërkesa për proceset e shpejta të punëve afatshkurtra rritet te klientët tanë."

Helmuth Oschmann, Menaxheri i Sallës së Printimit

Lexoni historinë e plotë

Von Hagen

"Printeri Océ Arizona i ka të gjitha: madhësinë, produktivitetin dhe shumë funksione për të përballuar një larmi të gjerë materialesh elastike dhe të forta. Më të gjitha së bashku, kjo do të thotë se mund t'u ofrojmë klientëve një mënyrë shumë më efektive në kosto dhe në kohë për krijimin e stendës së tyre. Tani që mund të printojmë në çdo material, mund të bëjmë praktikisht realitet çdo ide krijuese."

Von Hagen

Lexoni historinë e plotë