Canon FlatSpread FS-500 Specifikimet

TRAJTIMI I LETRËS

Lloji i letrës

Letra Canon Rrotull e Tipit me Lustër (Dy anë)
Letra Canon Rrotull e Tipit me Shkëlqim (Dy anë)
Letra Canon Rrotull e Tipit Satin (Dy anë)

Gjerësia e letrës (Përpunim)

127 mm, 152 mm, 210 mm, 254 mm, 279 mm, 297 mm, 305 mm

Gjatësia e letrës

127 mm - 457 mm

Kapaciteti i letrës

100 fletë

RREGULLIM KAPËSESH

Gjerësia e kapëses

0,5 mm - 2,0 mm (rregullim manual)

SHPEJTËSIA E PËRPUNIMIT

Letër A4 (gjerësi përpunimi 210mm)

Rreth 14 sekonda / fletë
(nuk përfshin vendosjen e letrës dhe ndryshimin e pjesëve të konsumueshme)

MJEDISET E PUNIMIT

Temperatura e punimit

15-27°C

Lagështia e punimit

30-70%RH

Hapësira e mirëmbajtjes WxDxH

4300mm x 4000mm x 2500mm

KËRKESAT E FURNIZIMIT

Furnizimi me rrymë

3 Faza 380 - 415V

Furnizim me ajër (Ajër i thatë)

Presioni: 0,5 MPa - 0,7 MPa
Rrjedha: 450 Litra/min ose më shumë

KARAKTERISTIKAT FIZIKE

Përmasat Gje x The x La

1300 mm x 1000 mm x 1270 mm

Pesha

Rreth 485 kg

KONSUMI I ENERGJISË

Përpunimi

Rreth 3kWh

Fikur

0kWh

NIVELI I ZHURMËS TË PUNIMIT

Maks

80db (A)

AKSESORËT & FURNIZIMET

Pjesët e konsumueshme

Kasetë filmi e tejdukshme, prerës letre, prerës filmi

Mohimi i përgjegjësisë

Ndërtimi dhe specifikimet janë subjekt ndryshimesh pa u njoftuar.