Printerët me toner me furnizim të vazhdueshëm

Prodhim printimi i gjithanshëm, i besueshëm, i shpejtësisë të lartë


Teknologjia lider në industri e tonerave siguron printerë me toner me furnizim të vazhdueshëm për prodhim printimi të cilësisë të lartë, të gjithanshëm me monokrom ose me ngjyra të plota. Printerët tanë me toner ofrojnë mundësi për rritje shpejtësie, më shumë fleksibilitet dhe produktivitet dinamik me ngjyra që ju lejon të jeni konkurrues sot dhe nesër.