Printerët me ngjyra me furnizim të vazhdueshëm

Prodhim printimi i gjithanshëm, i besueshëm, i shpejtësisë të lartë në ngjyra të plota


Printerë prodhimi digitalë me ngjyra, me shpejtësi të lartë që sigurojnë zgjidhje kosto-efektive, me cilësi të lartë për ambientet profesionale. Mbështetuni te printerët e provuar, të shkallëzueshëm dhe të fortë me furnizim rrjeti, të përshtatur për biznesin tuaj. Zhdërvjelltësi lider në industri për një varietet përdorimesh nga transaksionet dhe posta direkte në librat, gazetat dhe artet grafike të tjera.