Printerët bardhë e zi me furnizim të vazhdueshëm

Prodhim printimi i gjithanshëm, i cilësisë të lartë


Printerë digitalë të fortë me furnizim të vazhdueshëm të teknologjisë lider në industri, me printim të gjithanshëm për botime librash si edhe për përdorime tregtare dhe financiare përfshirë faturat, deklaratat bankare, çeqet dhe fushatat e postës direkte.