Canon VB-S905F

VB-S905F

Një kamerë sigurie rrjeti Mini Fixed Box me teknologjinë e lentes ultra-kompakte. Ndërtimi i saj kompakt e bën ideale për një sërë ambientesh tregtare të brendshme të fshehta.

VB-S905F

Përfitimet

 • Ndërtim Mini Fixed Box jashtëzakonisht kompakt
 • Rezolucion 1.3MP
 • Sensori CMOS siguron performancë të lartë në ndriçim të dobët
 • Lentja f/1.6 Canon me kënd të gjerë ofron një Kënd Shikimi 96°
 • Multi-streaming (2x H.264, 3x MJPEG) në HD ose rezolucione më të ulëta
 • Regjistrim/luajtje Edge nga karta MicroSD (deri në 64GB)
 • Gjashtë analitika inteligjente të integruara
 • Kontrolli Automatik i Mençur i Hijes aplikon ekspozim optimal në kushte ndriçimi të vështira
 • E pajtueshme me ONVIF v2.2 dhe Profilin S
 • Ideal në një sërë ambientesh tregtare të brendshme

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon VB-S905F

Rezolucion HD


Kamera e sigurisë të rrjetit VB-S905F Mini Fixed Box është e pajisur me rezolucion HD (1280 x 720) në 30fps. Një sensor CMOS sjell cilësi imazhi mahnitëse pa përzierje të ngjyrave ose turbullim të kontureve. Auto Smart Shade Control (SSC) optimizon ekspozimin për të përmirësuar theksimet dhe korrigjuar pjesët e errëta në skenat e ndriçuara nga prapa ose kushte ndriçimi të dobët, duke ofruar një veprim të vërtetë Ditë/Natë.

Cilësi e jashtëzakonshme e lentes Canon


Lentja e re ultra kompakte e kamerës ofron një Kënd Shikimi prej 96°. Këndi i gjerë dhe shtrembërimi i ulët i lentes Canon f/1.6 me cilësi të lartë siguron më shumë dritë në sensorin e kamerës - duke arritur imazhe më të shndritshme dhe më të qarta.

Procesorë të dyfishtë të imazhit


Procesorët dyshë për përpunimin e imazhit - DIGIC DV III dhe DIGIC NET II - mundësojnë kapje, përpunim, kodim dhe transmetim pa u munduar të imazheve. Programimi i brendshëm është ri-projektuar për të siguruar rrjedha të shumëfishta H.264 dhe/ose MJPEG në HD ose rezolucione më të ulëta. Përveç multistreaming, kamerat mund të bëjnë rrjedhën gjithashtu njëkohësisht. Enkoderi H.264 krijon video me cilësi të lartë dhe kompresion të lartë, për vëzhgim të ëmbël në ambiente të ndryshme.

E lehtë për t'u integruar


Kamera integrohet lehtë falë kamerave të tyre të rrjetit SDK dhe specifikimeve të protokollit HTTP. Canon është një anëtar i plotë i ONVIC - forumi i industrisë i dedikuar për zhvillimin e një standardi të ndërfaqes të sigurisë fizike me bazë IP. Pajtueshmëria me ONVIF V2.2 dhe Profilin S më të fundit e bën të leverdishme krijimin e një zgjidhje me programit kompjuterik të pajtueshëm me ONVIF të administrimit të videos.

Analitikë gjithëpërfshirëse në bord


VB-S905F ofron një sërë veçorish jashtëzakonisht të pasura për një pajisje të tillë kompakte. Këto përfshijnë: Zbulimi i Lëvizjes të Objektit, Zbulimi i Objektit të Braktisur, Zbulimi i Objektit të Hequr, Zbulimi i Ngacmimit të Kamerës, Zbulimi i Kalimit dhe Zbulimi i Volumit. Normalisht, ndryshimet në kushtet e dritës ndërpresin analitikat e një kamere por Canon i ri rivendoset automatikisht brenda 20 sekondash pasi të ketë zbuluar një rritje ose rënie të ndjeshme të ndriçimit. Kjo siguron ndërprerje minimale në çdo analitikë në progres.

Instalim i thjeshtë dhe elastik


Teknologjia Power over Ethernet (PoE) me IEEE802.3af lejon përdorimin e një kablli LAN të vetëm për të ndezur kamerën dhe për të transferuar të dhëna video dhe audio kur lidhet me një midspan ose suiç PoE.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon VB-S905F, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

DIGIC NET II

Përpunimi efikas i rrjetit

Digic DV III

Menaxhon cilësinë e imazhit dhe kontrollin

1.3 Mega Pixel

Imazhe me cilësi të lartë

Intelligent Function

Analiza e përmbajtjes së videos

Power over Ethernet

Energji nëpërmjet Ethernet

microSD

Regjistrimi në anë

CCMT

Menaxhimi i shumë kamerave

 • Njësia kryesore e VB-S905D
 • Disku CD-ROM i konfigurimit
 • Manuali i instalimit
 • Fleta e garancisë
 • Broshura e fletës së garancisë

Llogaritësi i këndit të shikimit (OAV)

Llogaritësi i hapësirës së kërkuar të diskut (RDS)

Simulatori i strukturës së kamerës (CLS)