Canon VB-R12VE

VB-R12VE

Një kamerë rrjeti PTZ rezistente ndaj goditjeve që përfshin një lente f/1.4-4.6 me zmadhim optik 30x, imazhin në Full HD, sensorin CMOS 1/3", panoramimin e vazhdueshëm në 360°, një rendiment mahnitës në ndriçim të dobët dhe një rezistencë të zgjeruar ndaj motit.

VB-R12VE

Përfitimet

 • Zmadhimi 30x për mbulimin e mbikëqyrjes dhe detaje të jashtëzakonshme
 • Gjurmimi i përparuar i subjektit me panoramimin e vazhdueshëm dhe Palosjen automatike
 • Imazhe mahnitëse në ndriçim të dobët dhe fokusi automatik i shpejtë dhe i saktë
 • E gatshme për ambiente të jashtme me mbrojtjen nga kushtet e mjedisit dhe keqbërësit, si dhe përdorimin në temperatura të ulëta ekstreme
 • Zmadhimi dixhital i përmirësuar i zgjeron edhe më shumë aftësitë e zmadhimit të kamerës, ndërkohë që maksimizon cilësinë e imazhit
 • Zvogëlimi i zhurmës së përshtatur të lëvizjes dhe Zvogëlimit i madhësisë së të dhënave specifike të zonës (ADSR) ruan cilësinë e videos ndërkohë që minimizon përdorimin e gjerësisë së brezit
 • Profilet e analitikës së përmbajtjes së videos në bord sigurojnë shumë funksione virtuale të zbulimit të alarmit
 • Konfiguroni dhe shikoni transmetimin e drejtpërdrejtë në shfletuesit e uebit dhe pajisjet e lëvizshme të mbështetura
 • Në përputhje me ONVIF® Profili S dhe Profili G

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon VB-R12VE

Zmadhimi 30x për imazhe Full HD në distancë të madhe


Kryeni me lehtësi manovra komplekse të gjurmimit kur monitoroni dhe regjistroni imazhe me cilësi të lartë në rezolucionin Full HD duke përdorur zmadhimin e fuqishëm 30x dhe sensorin CMOS 1/3". Panoramimi i vazhdueshëm në 360° me 450° për sekondë dhe Palosja automatike i lejon operatorët t'i mbajnë subjektet brenda pamjes pa e ndryshuar këndvështrimin e tyre të menaxhimit, ndërsa gjurmimi automatik inteligjent e bën regjistrimin dhe gjurmimin e subjekteve praktikisht pa asnjë ndërhyrje.

Rendiment i shkëlqyer në ndriçim të dobët, edhe në zmadhim të plotë


Përsosmëria e Canon në prodhimin e lenteve do të thotë se lentja me zmadhim optik 30x f/1.4-4.6 regjistron nivele të jashtëzakonshme të detajeve, edhe kur përdoret opsioni telefoto i plotë. Elementet e lentes josferike dhe zvogëlimi i shformimeve High UD ndihmon në parandalimin e shmangies kromatike dhe siguron imazhe të pastra dhe me rezolucion të lartë nga çdo distancë. Zvogëlimi i zhurmës i përshtatur me lëvizjen kontrollon nivelet e zhurmës në mënyrë dinamike për të përmirësuar rendimentin në kushtet e ndriçimit të dobët.

E gatshme për ambiente të jashtme me mbrojtje ndaj goditjeve dhe mjedisi


Gati për ambiente të jashtme, modeli rezistente ndaj keqbërësve i kamerës VB-R12VE dhe mbrojtja nga moti IP66 do të thotë se ajo nuk do t'ju zhgënjejë. Kamera përmbush standardet NEMA250 Tipi 4X dhe IEC 60950-1/24, duke lejuar që ajo të montohet në afërsi të ujit të kripur dhe të përdoret në temperatura deri në minimumi -50°C dhe maksimumi 55°C.

Zmadhimi dixhital i përmirësuar ju afron te gjërat që kanë rëndësi për ju


Zmadhimi dixhital i përmirësuar përmirëson cilësinë e imazhit dhe zgjeron më shumë aftësitë e zmadhimit të kamerës. Kur arrin kufirin e zmadhimit optik të kamerës, Zmadhimi dixhital i përmirësuar i zëvendëson imazhet në transmetimet me rezolucion të ulët me imazhe të prera nga rezolucione më të larta, duke e rritur kështu zmadhimin e kamerës për të bërë të mundur një monitorim të fuqishëm në distancë të madhe, ndërkohë që maksimizon cilësinë e imazhit.

Mbështetja për shumë pajisje dhe shfletues


Shikimi dhe konfigurimi në largësi nga një gamë e gjerë shfletuesit dhe pajisjesh të lëvizshme e bën të lehtë të monitoroni dhe të ndryshoni parametrat e kamerës nga një pajisje e lëvizshme. Parametrizimi dhe konfigurimi i kamerës VB-R12VE është i thjeshtë me Mjetin e menaxhimit të kamerës Canon (CCMT), ndërsa përputhja me ONVIF Profili S dhe G siguron përshtatje maksimale me sistemet e sigurisë së palëve të treta.

*ONVIF® është një markë tregtare e regjistruar e Onvif, Inc.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon VB-R12VE, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Digic DV III

Menaxhon cilësinë e imazhit dhe kontrollin

DIGIC NET II

Përpunimi efikas i rrjetit

Optical 30x zoom

Zmadhimi optik me cilësi të lartë

enhanced digital zoom

Zmadhimi dixhital i përmirësuar

Full HD

Rezolucion Full HD

All weather Model

Mbrojtje e zgjeruar ndaj kushteve të motit

360_degree_Revolving

Rrotullim i vazhdueshëm

Auto SSC

Kontroll Hije Auto Smart

Intelligent Function

Analiza e përmbajtjes së videos

Simple Camera Setting

Konfigurimi me një klikim

IK10

Mbrojtje e certifikuar nga goditjet

Weatherproof

Të mbrojtura nga kushtet e motit

AC DC PoE

Opsione të shumta të furnizimit me energji

PoE plus

Energji nëpërmjet Ethernet

SD Card

Regjistrimi në anë

 • Njësia kryesore VB-R12VE
 • Disku CD-ROM i konfigurimit
 • Kablloja elektrike e ndërfaqes (mbrojtja nga uji)
 • Paketa e lidhjes LAN (mbrojtja nga uji)
 • Çelësi
 • Manuali i instalimit
 • Fleta e garancisë
 • Broshura e fletës së garancisë
 • Kujdes kur përdorni kartat e memories

Llogaritësi i këndit të shikimit (OAV)

Llogaritësi i hapësirës së kërkuar të diskut (RDS)

Simulatori i strukturës së kamerës (CLS)