Canon VB-H651VE

VB-H651VE

Një kamerë kupë rrjeti me kënd ultra të gjerë dhe mjaft e fortë IK10 me një sensor të ndjeshëm CMOS Full HD 1/3", mbrojtjen për të gjitha kushtet e motit dhe një funksionim të qëndrueshëm në temperatura të ulëta.

VB-H651VE

Përfitimet

 • Shikoni më shumë nga skena me një kënd shikimi të gjerë 122,1°
 • Me vlerësimet IK10, IP66 dhe NEMA250 Tipi 4X: gati për kushte mjaft të vështira, ekstreme
 • Zvogëlimi i zhurmës së përshtatur të lëvizjes dhe Zvogëlimit i madhësisë së të dhënave specifike të zonës (ADSR) për të zvogëluar madhësinë e të dhënave ndërkohë që optimizojnë cilësinë e imazhit
 • Funksione të analitikës në bord për zbulimin e përparuar të alarmit
 • Monitorimi dhe konfigurimi i drejtpërdrejtë në shfletuesit e uebit dhe pajisjet e lëvizshme të mbështetura
 • Mbështetja për ONVIF® Profili S dhe Profili G

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon VB-H651VE

Shikoni gjithçka në Full HD me kënd të gjerë


Lentja f/1.2-1.8 e kamerës VB-H651VE mbulon një fushë të gjerë shikimi 122,1°, edhe në kushtet e ndriçimit të dobët, ndërsa sensori i ndjeshëm CMOS 1/3" kap çdo detaj në Full HD. Elementet e lentes josferike të kamerës dhe zvogëlimi i shformimeve Super UD ndihmon në parandalimin e shmangieve kromatike dhe siguron imazhe edhe më të qarta, ndërsa Zvogëlimi i zhurmës së përshtatur të lëvizjes kontrollon në mënyrë dinamike nivelet e zvogëlimit të zhurmës për të ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së imazhit.

E ndërtuar për temperatura ekstreme


Kamera VB-H651VE është ndërtuar për të punuar gjatë falë rezistencës ndaj keqbërësve IK10 dhe mbrojtjes ndaj motit IP66. Modeli dhe konstrukti i saj janë në përputhje po ashtu me standardet NEMA250 Tipi 4X dhe IEC 60950-1/22 - duke siguruar një funksionim të qëndrueshëm në temperatura ekstreme nga -40°C (me ngrohësin opsional) deri në 55°C.

Zbulimi inteligjent i alarmit


Analitika në bord e kamerës VB-H651VE bën të mundur që operatorët të kryejnë detyra monitorimi dhe mbikëqyrjeje me efektivitet dhe efikasitet. Profilet analitike të integruara dhe deri në 15 zonat inteligjente të Analitikës së përmbajtjes së videos ofrojnë shumë funksione virtuale të zbulimit të alarmit që sinjalizojnë operatorët në mënyrë aktive për sjelljet e dyshimta ndërkohë që ndihmojnë në zvogëlimin e kostove për hapësirën ruajtëse dhe gjerësinë e brezit.

Konfigurimi dhe transmetimi në pajisje të lëvizshme


Tani mund t'i ndryshoni parametrat e kamerës dhe të shikoni imazhe drejtpërdrejt dhe plotësisht në mjediset e pajisjeve të lëvizshme. Arkitektura e re e firmuerit e kamerës VB-H651VE është në përputhje me të gjithë shfletuesit popullore të uebit dhe pajisjet e lëvizshme, duke i zgjeruar opsionet tuaja të mbikëqyrjes me ofrimin e shikimit në largësi dhe konfigurimit nga smartfonët dhe tabletët e dhënë.

*ONVIF® është një markë tregtare e regjistruar e Onvif, Inc.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon VB-H651VE, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Digic DV III

Menaxhon cilësinë e imazhit dhe kontrollin

DIGIC NET II

Përpunimi efikas i rrjetit

Optical 2.4x Zoom

Zmadhimi optik me cilësi të lartë

Horizontal view angle 122.1 degree

Këndi i gjerë i shikimit

Full HD

Rezolucion Full HD

All weather Model

Mbrojtje e zgjeruar ndaj kushteve të motit

Remote PTRZ

Rregullimi në largësi i kamerës PTRZ

Auto SSC

Kontroll Hije Auto Smart

Intelligent Function

Analiza e përmbajtjes së videos

Simple Camera Setting

Konfigurimi me një klikim

Digital PTZ

Funksionaliteti virtual i kamerës PTZ

IK10

Mbrojtje e certifikuar nga goditjet

Weatherproof

Të mbrojtura nga kushtet e motit

AC DC PoE

Opsione të shumta të furnizimit me energji

microSD

Regjistrimi në anë

 • Njësia kryesore VB-M651VE
 • Disku CD-ROM i konfigurimit
 • Pllaka e tavanit
 • Teli i sigurisë
 • Vidha e fiksimit dhe vidha e telit të sigurisë
 • Çelësi
 • Modeli
 • Lidhja elektrike
 • Kablloja e ndërfaqes I/O
 • Kablloja elektrike e audios
 • Manual Instalimi (J)
 • Fletëpalosja informuese për njësinë e lentes
 • Kujdes kur përdorni kartat e memories
 • Fleta e garancisë
 • Broshura e fletës së garancisë

Produktet përkatëse

Dokumentet shtesë

Llogaritësi i këndit të shikimit (OAV)

Llogaritësi i hapësirës së kërkuar të diskut (RDS)

Simulatori i strukturës së kamerës (CLS)