Për zyrë

Mjetet e projektimit të sistemit

Këto mjete do t'ju ndihmojnë të projektoni një zgjidhje të personalizuar për çdo skenar.
Kini parasysh se kompania Axis Communications e Canon Group është përgjegjësi tani për shitjet dhe mbështetjen për kamerat e rrjetit të Canon ›

Mjetet e projektimit të sistemit

Mjeti i hapësirës së nevojshme të diskut (RDS)

Përcaktimi i kërkesave të hapësirës ruajtëse dhe gjerësisë së brezit është një pjesë kryesore e projektimit të zgjidhjeve monitoruese në rrjet. Me këtë mjet të thjeshtë të llogaritjeve, mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë e kodekëve, shpejtësive të kuadrit dhe rezolucioneve të mbështetura për të përcaktuar kërkesat për hapësirën totale ruajtëse.

Mjeti i këndit të shikimit (AOV)

Maksimizimi i këndeve të gjera të shikimit mund të ndihmojë në uljen e kostove të projektit. Thjesht zgjidhni kamerën, rezolucionin e duhur dhe madhësinë e objektit dhe ky mjet do të llogarisë të gjitha detajet që ju duhen.

Simulatori i strukturës së kamerës

Simulatori i strukturës së kamerës do t'ju ndihmojë të projektoni një strukturë të personalizuar për çdo skenar. Thjesht ngarkoni planet e dyshemesë, caktoni shkallën dhe filloni të zvarritni dhe të hidhni kamerat në planin e dyshemesë.

Mjeti i menaxhimit të kamerës nga Canon (CCMT)

CCMT është një mjet i thjeshtë dhe efektiv i projektuar për ta bërë shumë të lehtë përgatitjen dhe konfigurimin e zgjidhjes suaj të monitorimit. Me mjete fillestare konfiguruese dhe më shumë parametra të përparuar dhe kompleks të kamerave, CCMT është ndoshta mjeti i vetëm që i duhet një inxhinieri për të përgatitur këtë zgjidhje.

Mjeti i caktimit të këndit të kamerës (PTRZ)

Ndërfaqja intuitive e Mjetit të caktimit të këndit të kamerës siguron akses në largësi për drejtimin e shikimit, zmadhimin dhe fokusin e kamerave PTRZ.

Kamerat PTRZ:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Mjeti i përputhshmërisë së aksesorëve të kamerës

Kjo fletë ndëraktive në Excel do t'ju ndihmojë të përcaktoni aksesorët dhe pjesët që mund t'ju duhen për një gamë të gjerë opsionesh montimi.

Tabela e përputhshmërisë së VMS-së

Si rezultat i një programi botëror integrimi, kamerat e rrjetit të Canon janë të përputhshme me një numër të madh dhe në rritje të zgjidhjeve të palëve të treta për Softuerët e menaxhimit të videove (VMS) dhe Regjistruesit e videove në rrjet (NVR). Shkarkoni fletët më të fundit në Excel për më shumë detaje.

Mbështetja për kamerën tuaj të rrjetit

Shkarkoni softuerë, firmuerë, manuale dhe zgjidhje të problemeve për kamerën tuaj.

Në kërkim për kamerat NVS të mëparshme

Gjeni specifikimet dhe informacione për aksesorët e përputhshëm për modelet e vjetra të kamerave NVS në seksionin e produkteve tona të arkivuara.