Për zyrë

Kamera PTZ

Me kontrollin e thjeshtë ju mund të monitoroni hapësirat e shtrira dhe të ndiqni subjektet me lehtësi me aftësitë Panoramim Anim Zmadhim të kamerave tona. Të lehta për t'u montuar dhe me një pamje me fushë të gjerë, këto modele janë ideale për aplikime si kontroll trafiku, survejim qyteti dhe tregje të jashtme.

Pamje me fushë të gjerë

Aty ku kërkohet survejim i sipërfaqeve të mëdha, aftësitë Panoramim, Anim dhe Zmadhim i këtyre modeleve hyjnë në punë. Sipërfaqet shumë të mëdha mund të survejohen shpejt - manualisht ose automatikisht - dhe subjektet mund të ndiqen dhe monitorohen me lehtësi. Kur kontrollohet kontroll i mëtejshëm, funksioni i zmadhimit të fuqishëm mundëson afrime të detajuara, me cilësi të lartë, edhe në situata ndriçimi të ulët.

Fieldof View
Optional housings

Kasa dhe aksesorë opsionalë

Instalimi fleksibël është i garantuar pasi kamerat tona PTZ mund të marrin energji nga korrenti ose përmes lidhjes Ethernet. Mundësitë e kasave të kamerave, për shembull në tym ose pastër, sigurojnë fleksibilitet instalimi për një sërë ambientesh të ndryshme - nga parkinget e makinave deri në ambientet e koncerteve.

Kamera Box

Box Cameras

Të ndërtuara për t'iu përshtatur një sërë aplikimesh, kamerat tona Box kanë kënde shikimi të gjera dhe janë të lehta për t'u instaluar, qoftë të montuara në mur ose në tavan.

Kamera Dome

Dome Cameras

Kamerat tona Dome provojnë se survejimi mund të jetë gjithashtu sekret. Kompakte dhe me pamje estetike, ato janë perfekte për ambientet brenda dhe jashtë.