Për zyrë

Minimizimi i kostove të projekteve

Minimizimi i kostove të projekteve_banderola

Këndi i gjerë i shikimit

Këndet e gjera të shikimit bëjnë të mundur mbikëqyrjen e zonave të mëdha me më pak kamera. Duke rregulluar në mënyrë optimale lentet asferike me cilësi të lartë sigurohet më shumë dritë për sensorin e kamerës për imazhe më të ndritshme dhe më të qarta, por kjo minimizon po ashtu efektin e zakonshëm "të syrit të peshkut".

"Një nga objektivat e projektimit në Canon është të sigurohemi që kamerat tona të kenë këndin e shikimit më të gjerë të mundshëm për të minimizuar numrin e kamerave që duhet të vendosim në një projekt ose në një instalim. Kjo kursen jo vetëm kostot e instalimit, por edhe për nevojat për gjerësinë e brezit dhe ruajtjen."

Konfigurimi i PTRZ në largësi në kamerat kupë të fiksuara të Canon

Pasi instalohet dhe lidhet me një rrjet, pozicioni i kamerës dhe këndi i saj i shikimit mund të rregullohet në mënyrë elektronike me Veglën e caktimit të këndit të kamerës. Në këto kamera, kontrollet e animit e zhvendosjes, rrotullimit, zmadhimit dhe fokusit bëjnë të mundur që konfigurimi i kamerës të përfundohet nga një person i vetëm në largësi, duke ju kursyer kështu kohë dhe para.

"PTRZ është një veçori unike në kamerat kupë të fiksuara të Canon. Përdorimi i këtij mjeti mund t'i kursejë kompanisë së montimit të sistemit kohë si dhe kosto në fazën e instalimit të çdo projekti"

Analiza analitike e integruar

Analiza inteligjente e skenës mund t'i ndihmojë operatorët të identifikojnë situatat alarmuese. Mund të zgjidhen deri në 15 zona për t'u analizuar duke përdorur zbulimin e objektit në lëvizje, të braktisur, të hequr, ndërhyrjen në kamerë, kalimin e vijës dhe zbulimin e ndërhyrjeve në zonë. Funksioni i Ngjarjeve të lidhura bën të mundur që alarmet me aktivizim nga videoja të ndërthuren në mënyrë logjike për të realizuar aktivizimet e kushtëzuara të alarmeve. Shtimi i funksionit të zbulimit të volumit dhe ulërimës sjell edhe më shumë elasticitet dhe pas aktivizimit të një alarmi, kamerat fillojnë regjistrimin, i ngarkojnë imazhet në një server në largësi ose dërgojnë edhe një njoftim me email.

"Të gjitha kamerat e Canon kanë analiza analitike të integruara për diapazonin. Ky nivel i elasticitetit të tyre ju lejon të keni një elasticitet më të madh në instalimet në shumë projekte të çdo niveli ose kompleksiteti".

Zbulimi i ndërhyrjes

Zbulimi i objektit të braktisur

Identifikimi i Lëvizjes

Zbulimi i objektit të hequr

Zbulimi i ndërhyrjes në kamerë

Zbulimi i kalimit të vijës

Siguri më e lartë

Sigurimi i integritetit të të dhënave të videos në rrjet është jashtëzakonisht i rëndësishëm në situatat me një nivel të lartë sigurie. Protokollet e përparuara të sigurisë IEEE 802.1X dhe IPSec ofrojnë mundësinë për t'i kriptuar transmetimet dhe për të mbrojtur paketat individuale për të ruajtur konfidencialitetin e filmimeve të videove të regjistruara.

Gjurmimi automatik

Ndryshe nga zgjidhjet tradicionale, gjurmimi automatik i Canon ndërthur me efektivitet zbulimin inteligjent të objektit në lëvizje të kamerave me kontrollin PTZ të kamerës për ta mbajtur objektin e monitoruar në qendër të ekranit. Zmadhimi automatik e mban po ashtu objektin në të njëjtën madhësi pavarësisht se ku lëviz. Caktimi i një kufiri kohor dhe kthimi te pozicionet e zbulimit lejon që kamera të përcaktojë dhe të gjurmojë objektivin e saj, praktikisht pa ndihmën e operatorit.

Shpejtësi e lartë dhe kontroll me precizion

Mekanizmi PTZ me cilësi të lartë nga Canon përfshin novacionet tona më të fundit në projektimin e motorëve për të ofruar kamerën tonë PTZ më të saktë dhe me reagim më të lartë deri sot. Motorët me hapa minimalë dhe rrotullimi i vazhdueshëm 360⁰ me 450⁰/sek me aftësinë e palosjes automatike bëjnë të mundur që operatorët të gjurmojnë me lehtësi subjektet e tyre dhe t'i monitorojnë situatat gjatë zhvillimit të tyre.

Menaxhimi i gjerësisë së brezit (ADSR)

Teknologjia e zvogëlimit të madhësisë së të dhënave specifike për zonën (ADSR) nga Canon është një mjet efektiv në menaxhimin e brezit të gjerësisë. Operatorët mund të përcaktojnë deri në tetë zona të veçanta kur kërkohet përfundimisht cilësia më e mirë dhe teknologjia ADSR zbaton një nivel më të lartë të ngjeshjes për zonën rrethuese më pak të rëndësishme. Kjo metodë elastike ju ndihmon të menaxhoni përdorimin e gjerësisë së brezit ndërkohë që vazhdoni të regjistroni zona të detajuara aty ku duhet vërtet.

Regjistrimi në kartën SD (Profili G i Onvif)

Aftësia për të kërkuar dhe për të tërhequr filmimet e regjistruara nga hapësira ruajtëse e futur në kamera sjellë edhe më shumë elasticitet për çdo zgjidhje monitorimi.

Përputhja me Profilin G të ONVIF i standardizon komunikimet dhe lejon që zgjidhjet përkatëse VMS të kenë akses dhe kontrollin e këtij funksioni, për një efekt më të madh.

Mbrojtja nga mjedisi (NEMA250, tipi 4X)

Kamerat e gatshme për ambiente të jashtme me përputhshmërinë e lartë NEMA 4X ofrojnë një nivel superior të mbrojtjes mjedisore në ambiente në bregdet ose me kimikate gërryese.

Këto kamera të forta dhe të qëndrueshme përfitojnë po ashtu nga një diapazon më i gjerë i temperaturave të funksionimit (-50⁰C - +55⁰C) duke siguruar një aktivizim të qëndrueshëm në temperatura të ulëta deri në -30⁰C.

Mbrojtja nga kushtet e motit (IP66)

Kur keni nevojë për mbrojtje nga elementet e ambientit, kamerat e gatshme për ambiente të jashtme me certifikimin IP66 ofrojnë një nivel të lartë mbrojtjeje nga pluhuri dhe uji. Pavarësisht nëse është një shi i papritur apo një shkulm uji në zonën përkatëse, kamera është e mbrojtur në një mënyrë të përshtatshme.

Mbrojtja nga vandalizmat (IK10)

Në përputhje me standardin evropian EN 62262, kamerat me certifikimin IK10 ofrojnë një nivel të lartë mbrojtjeje nga goditjet e jashtme. Kapakët prej polikarbonati të kupave, mekanizmat tërheqës të lenteve dhe kasat e jashtme të forta tregojnë se këto kamera janë të projektuara për të përballuar sulmet.