Për zyrë

Imazhet në të gjitha kushtet e ndriçimit
Kushtet

Imazhet në të gjitha kushtet e ndriçimit_banderola

Rendiment maksimal në ndriçim të dobët

Riprodhimi i ngjyrave dhe rendimenti në kushtet e ndriçimit të dobët të kamerave tona të rrjetit është përmirësuar ndjeshëm për të regjistruar me besnikëri skenën, si ditën ashtu edhe natën. Si rezultat, ndërkohë që sigurojnë një ekuilibër për zhurmën, rezolucionin dhe ngjyrat, kamerat tona mund të sigurojnë një imazh të besueshëm me ngjyra edhe në situatat me ndriçim të dobët.

"Pavarësisht se cilën kamerë të rrjetit të Canon zgjidhni, mund të jeni të sigurt se ajo do t'ju sigurojë më të mirën për sa i përket rendimentit në kushtet e ndriçimit të dobët"

Imazhe në kushte të vështira të ndriçimit

Efektet negative të dritës së fortë të sfondit, mjegullës ose tymit mund të jenë shumë të dëmshme pa një menaxhim ose kompensim efektiv. Algoritmet ekskluzive të Canon për përpunimin e imazheve ofrojnë cilësinë më të mirë të imazheve, pavarësisht nga kushtet e ndriçimit.

Kontrolli automatik inteligjent i hijes (Auto-SSC)

Ndërkohë që kamerat konkurrente marrin një sekuencë të imazheve në shpejtësi të ndryshme obturatori dhe i kombinojnë në një të vetme për zgjidhjen e skenave me sfonde shumë të ndriçuara, Kontrolli automatik inteligjent i hijes (Auto-SSC) i Canon bën rregullime të menjëhershme në kohë reale për të përmirësuar shikueshmërinë e skenës. Efekti përfundimtar është se zonat e shndritshme qëndrojnë të ndriçuara dhe ndriçohen vetëm zonat e errëta, kështu që siluetat e vështira për t'u parë shndërrohen në objekte qartësisht të identifikueshme.

"Kur keni një dritë të fortë në sfond ose në kushtet e ndriçimit të dobët, algoritmi ekskluziv i Canon, Auto-SSC, hyn në lojë për të garantuar që të merrni cilësinë më të mirë të imazheve"

Kompensimi i mjegullimit

Haze Comp Image

Kompensimi i mjegullimit e rregullon automatikisht kontrastin e imazhit për ta bërë më të lehtë shikimin në mjedise me mjegull, tym ose smog. Ai mund t'i bëjë më të qarta edhe skenat e largëta të regjistruara me një zmadhim të madh. Niveli i kompensimit mund të caktohet si i lartë, mesatar ose i ulët, ose mund të rregullohet manualisht për të siguruar rezultate optimale.

Imazhe me ngjyra

Motori DIGIC DVIII i përpunimit të imazheve, i cili përdoret edhe në kamerat profesionale Cinema EOS të Canon, siguron një cilësi të jashtëzakonshme të videove, nivel të ulët të zhurmës, gradime të zbutura si dhe ngjyra të gjalla dhe të sakta, pavarësisht nga burimi i dritës.

"Kjo do të thotë se të gjitha ngjyrat janë të njëjta si në realitet, pavarësisht nga burimi i dritës"

Imazhet me ndriçimin infra të kuq

Në situatat me ndriçim të dobët ose pa dritë ambienti, zakonisht përdoret ndriçimi i padukshëm me rreze infra të kuqe për ndriçimin e skenës dhe për të lejuar që kamerat të regjistrojnë imazhe në bardhë e zi.

Teknologjia e lenteve Super UD (Shpërhapja jashtëzakonisht e ulët) dhe veshjet kundër pasqyrimit me rreze infra të kuqe përmirësojnë ndjeshmërinë, kontrollojnë formimin e hijeve dhe flakërimave për të minimizuar humbjen e fokusit që lidhet zakonisht me përdorimin e rrezeve infra të kuqe. Imazhet shumë të qarta dhe të regjistruara në mënyrë natyrale kërkojnë më pak përpunime, kursejnë kostot për gjerësinë e brezit dhe për ruajtjen e tyre.

Kamerat me dritat LED të integruara me infra të kuqe përdorin dy seri me drita LED për ndriçimin e skenës në mënyrë uniforme. Pavarësisht sa afër ose larg mund të jetë subjekti apo sa afër periferisë ndodhen, imazhet kanë një ekspozim të saktë dhe një nivel të lartë të detajeve që përkthehet në prova të forta.

Imazhet në distancë

Elementet e xhamit me UD (Shpërndarje ultra të ulët) të lartë me indeks të lartë të thyerjes së dritës ulin mundësinë e shfaqjes së çrregullimeve kromatike që janë të shpeshta në njësitë me zmadhim të lartë, duke minimizuar kështu shformimin qendror dhe cilindrik e duke siguruar imazhe të natyrshme me rezolucion të lartë në çdo skaj, në të gjithë diapazonin e zmadhimit.

Kamerat PTZ të serisë VB-R me zmadhim 30x bëjnë të mundur që operatorët të monitorojnë dhe të regjistrojnë subjektet përkatëse në çdo distancë brenda diapazonit të zmadhimit nga distanca minimale e objektit prej 2 metrash (6,6 ft) deri në infinit.