Për zyrë

Kamera Dome

Në ambientet ku fshehtësia është e rëndësishme, kamerat tona Dome ofrojnë zgjidhjen perfekte. Kompakte dhe estetike, ato ofrojnë cilësi imazhi mahnitëse me një kënd shikimi të gjerë - qoftë nëse montohen në mur apo në tavan. Janë perfekte për ambientet brenda dhe jashtë.

Kompakte dhe sekrete

Kamerat tona Dome janë bërë duke pasur në mendje fshehtësinë, me modelet tona ultra kompakte VB-S kaq të vogla saqë mund të mbahen në pëllëmbë të dorës. Një gamë aksesorësh montimi sigurojnë që secili model të montohet në mënyrë sekrete dhe duke ruajtur pamjen estetike të ambientit ku instalohet.

Ease of installation

Konfigurim PTRZ në distancë

Pasi instalohen, Camera Angle Setting Tool - i cili përdoret përmes një PC - lejon që funksionet e kamerës (P-T-R-Z) të përdoren nga larg. Kjo do të thotë që funksionet si fokusi dhe drejtimi i kamerës nuk kanë nevojë të merren parasysh gjatë instalimit fizik pasi të gjitha këto mund të bëhen në PC. Kjo kursen kohë dhe gjithashtu kërkon më pak njerëz gjatë instalimit.

Small and discreet shape
Complete PTRZ installation

Instalim i thjeshtë

Instalimi është i shpejtë dhe i thjeshtë me vrimat e montimit standarde për vidat, dhe një model shënimi vrimash të përfshirë në kuti. Një gamë aksesorësh mundëson instalimin në tavane me pllaka, në mur ose edhe mbi pol. Energjia merret nga korrenti ose përmes një lidhjeje Ethernet për më shumë fleksibilitet. Modelet tona ultra kompakte VB-S mund të montohen vetëm nga një person.

Kamera Box

Box Cameras

Të ndërtuara për t'iu përshtatur një sërë aplikimesh, kamerat tona Box kanë kënde shikimi të gjera dhe janë të lehta për t'u instaluar, qoftë të montuara në mur ose në tavan.

Kamera PTZ

PTZ Cameras

Monitoroni sipërfaqet e mëdha dhe ndiqni subjektet me lehtësi me aftësitë Panoramim, Anim dhe Zmadhim (PTZ) të kamerave tona. Ideale për përdorime si kontroll trafiku dhe survejim qyteti.