Për zyrë

Kamera Box

Të ndërtuara për t'iu përshtatur një sërë aplikimesh sigurie, kamerat tona Box kanë kënde shikimi të gjera dhe janë të përshtatshme për përdorim brenda dhe jashtë. Të pajisura me zmadhim optik dhe dixhital, rezolucion të Plotë HD, Funksione Inteligjente dhe Kontroll i Hijes Smart, kjo gamë e fuqishme përfshin madje një kamera ultra kompakte për vendet ku fshehtësia është e rëndësishme.

Pamje me kënd të gjerë

Pamjet me kënd të gjerë deri në 112 gradë ju lejojnë të monitoroni sipërfaqe të mëdha vetëm me një kamera. Kjo do të thotë që rrjetet e survejimit mund të krijohen me më pak kamera, duke i mbajtur kostot të ulëta. Edhe me këndet e shikimit më të gjera, cilësia e imazhit mbetet mahnitëse, me lenten optike korrigjuese të Canon e cila pakëson efektet e "syrit të peshkut".

Wide angle views
Simple to set up

Instalim dhe përdorim i thjeshtë

Këto kamera janë bërë për instalim të shpejtë dhe të thjeshtë, pa nevojë për konfigurime para instalimit. Një gamë aksesorë për jashtë mundëson fleksiblitet konfigurimi me mundësitë e montimit në mur, tavan ose pole. Kur është në përdorim, një Sistem Elektronik i Fokusimit të Pasmë me kamerat tona VB-H dhe VB-M Box ruan fokusin gjatë zmadhimit.

Kamera Dome

Dome Cameras

Kamerat tona Dome provojnë se survejimi mund të jetë gjithashtu sekret. Kompakte dhe me pamje estetike, ato janë perfekte për ambientet brenda dhe jashtë.

Kamera PTZ

IPTZ Cameras

Monitoroni sipërfaqet e mëdha dhe ndiqni subjektet me lehtësi me aftësitë Panoramim, Anim dhe Zmadhim (PTZ) të kamerave tona. Ideale për përdorime si kontroll trafiku dhe survejim qyteti.