Për zyrë

Archived Products

Previous models of this product range.


VB-C300

VB-C300

VB-C300 ka një lente AF Canon me kënd të gjerë me fushë pamje 70° dhe zmadhim 2,4x. Skanim progresiv, performancë e shkëlqyer në dritë të dobët dhe mbështetje për audio e bëjnë atë të përkryer për aplikimet e vëzhgimit.


VB-C50Fi

VB-C50Fi

Kamera e rrjetit me fiksim Canon VB-C50Fi siguron monitorim sigurie të avancuar por përsëri të lirë. Merrni vlerë të shkëlqyer për paratë me këtë kamerë kompakte Të-Gjitha-në-Një për rrjet dhe zgjidhje për server.


VB-C50FSi

VB-C50FSi

Kjo kamer rrjeti e palëvizëshme me server web të integruar përmban mbështetje për ‘Fuqi nëpërmjet Ethernet’. Në vendin e instalimit nuk nevojitet burim i veçantë energjie. Dalje opsionale audio rrisin gjithanshmërinë.


VB-C50i

VB-C50i

VB-C50i siguron një zgjidhje për kamera rrjeti PTZ kompakte Të-Gjitha-në-Një për monitorim sigurie me performancë të lartë. Konfigurimi është mjaft i thjeshtë dhe një sërë funksionesh të avancuara rrisin rendimentin.


VB-C50iR

VB-C50iR

VB-C50iR siguron një zgjidhje për kamera rrjeti PTZ kompakte Të-Gjitha-në-Një për monitorim sigurie me performancë të lartë. Konfigurimi është mjaft i thjeshtë dhe një sërë funksionesh të avancuara rrisin rendimentin.


VB-H41

VB-H41

Kamera VB-H41 me HD të Plotë PTZ kombinon gjithsej një zmadhim mahnitës 240 herë, aftësi të dritës së plotë dhe fokusim automatik të shpejtë. Opsione fleksibël të instalimit për përdorimin në mjedis të brendshëm dhe të jashtëm.


VB-H610D

VB-H610D

Kamera VB-H610D me HD të Plotë me kupolë të fiksuar me një fushë të shikimit ultra të gjërë 112°, rendiment të shkëlqyer në dritë të paktë. Ideal për përdorimin në mjedis të brendshëm, vëzhgoni dhe rregjistroni 24 orë në ditë.


VB-H610VE

VB-H610VE

Kamera VB-H610VE me HD të Plotë me kupolë të fiksuar e qëndrueshme ndaj vandalizmit dhe trupi i vlerësuar IP66 është ideal për kushtet e ashpër të mjedisit të jashtëm. Mbikqyrni dhe rregjistroni veprimtarinë ditën dhe natën me një fushë të shikimit ultra të gjërë 112°.


VB-H710F

VB-H710F

Kamera VB-H710F me HD të Plotë me kuti të fiksuar me një fushë të shikimit ultra të gjërë 112° dhe rendiment të shkëlqyer në dritë të paktë. Opsione fleksibël të instalimit për përdorimin në mjedis të brendshëm dhe të jashtëm.


VB-M40

VB-M40

Kamera e rrjetit VB-M40/B PTZ ofron Zmadhim optik 20x, 1,3 MP me rendiment të shkëlqyer në dritë të ulët dhe Analitikë të përmbajtjes video të mbërthyer. Opsione elastike montimi me kupa për mjedise të brendshme dhe të jashtme.


VB-M600D

VB-M600D

Kamera e fiksuar me kupolë VB-M600D ofron 1,3 MP me fushën e shikimit 100°, rendiment të lartë në dritë të paktë dhe analizën e përfshirë të përmbajtjes së videos. Ideal për përdorimin në mjedis të brendshëm, vëzhgoni dhe rregjistroni 24 orë në ditë.


VB-M600VE

VB-M600VE

Kamera e fiksuar me kupolë VB-M600VE 1,3 MP me trupin e qëndrueshëm ndaj vandalizmit dhe të vlerësuar IP66 është ideale për kushtet e ashpër të mjedisit të jashtëm. Vëzhgoni dhe rregjistroni veprimtarinë ditën dhe natën me një fushë shikimi prej 100° dhe filtrin e prerjes IR.


VB-M700F

VB-M700F

Kamera e fiksuar me kuti VB-M700F ofron 1,3 MP me fushën e shikimit 100°, rendiment të lartë në dritë të paktë dhe analizën e përfshirë të përmbajtjes së videos. Opsione fleksibël të instalimit për përdorimin në mjedis të brendshëm dhe të jashtëm.

spacer
					image

Produktet e arkivuara

RE-455X
VB-C300
VB-C50Fi
VB-C50FSi
VB-C50i
VB-C50iR
VB-H41
VB-H610D
VB-H610VE
VB-H710F
VB-M40
VB-M600D
VB-M600VE
VB-M700F
Kthehu tek:
Faqja aktuale