Për zyrë

Kamerat e rrjetit

Kur monitorimi ka vërtet rëndësi, gama e kamerave të rrjetit të Canon ofron një zgjidhje për ju. Kompakte, por përsëri me rendiment të lartë, ato sigurojnë një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit, edhe në dritë të dobët, ku rreziqet e sigurisë janë më të mëdha.

Pikat e forta të teknologjisë së Canon

Kamerat e rrjetit të Canon ofrojnë një paketë të plotë të aftësive: rregullimin e imazhit në kohë reale, transmetimet e shumëfishta dhe analiza të sofistikuara të videove për të përpunuar, monitoruar dhe shënuar me kujdes shkeljet e mundshme të sigurisë që përkthehen në prova të forta.

Pikat e forta të teknologjisë së Canon_370

Përfitimet për klientët

Imazhe në të gjitha kushtet e ndriçimit

Imaging Across All Lighting Conditions

Duke përfshirë një gamë të gjerë të teknologjive optike dhe të përpunimit të imazhit, kamerat e sigurisë në rrjet të Canon sigurojnë imazhe të përsosura dhe të detajuara në të gjitha kushtet e ndriçimit.

Minimizimi i kostove të projekteve

Minimising Project Costs

Aftësitë e këndit të gjerë të shikimit dhe të zbulimit paraprak të alarmeve të ndërthurura me mbrojtjen e lartë ndaj motit dhe goditjeve ofrojnë një mori aftësish të vlefshme të sigurisë për uljen e kostove të projekteve.

Gama e produkteve

Duke shfrytëzuar më shumë se 70 vjet ekspertizë imazhi, gama e gjithëpërfshirëse kamerave të rrjetit Canon mbulojnë çdo kënd. Të pajisura me PTZ, kamerat Dome, Box dhe modelet me rezolucion me HD të Plotë ose 1.3MP, ato sigurojnë një shikim me fushë të gjerë dhe cilësi mahnitëse imazhi - edhe në dritë të ulët.

Kamera PTZ

Kamera Dome

Kamera Box

Monitoroni sipërfaqet e mëdha dhe ndiqni subjektet me lehtësi me aftësitë Panoramim, Anim dhe Zmadhim (PTZ) të kamerave tona. Ideale për përdorime si kontroll trafiku dhe survejim qyteti.

Kamerat tona Dome provojnë se survejimi mund të jetë gjithashtu sekret. Kompakte dhe me pamje estetike, ato janë perfekte për ambientet brenda dhe jashtë.

Të ndërtuara për t'iu përshtatur një sërë aplikimesh, kamerat tona Box kanë kënde shikimi të gjera dhe janë të lehta për t'u instaluar, qoftë të montuara në mur ose në tavan.

Të mësuarit dhe mbështetja

Studime rastesh

Case studies

Lexoni historitë e klientëve tanë dhe zbuloni se si i kanë ndihmuar kamerat e rrjetit të Canon për të zgjidhur sfidat reale të sigurisë.

Mjetet e projektimit të sistemit

System Design Tools

Këto mjete do t'ju ndihmojnë të projektoni një zgjidhje të personalizuar për çdo skenar.

Burime të tjera në linjë

Shkarkoni softuerë, firmuerë dhe manuale për kamerën tuaj të rrjetit.

Në kërkim për kamerat e mëparshme të rrjetit

Gjeni specifikimet dhe informacione për aksesorët e përputhshëm për kamerat e vjetra të rrjetit në seksionin e produkteve tona të arkivuara.