TCS 300

Ngjyra

TCS 300

E dinit se mund ta shisni printerin tuaj për një model të përmirësuar?

Thjesht plotësoni formularin më poshtë dhe një nga anëtarët e ekipit tonë do t'ju ndihmojë. Si alternativë, kontaktoni me zyrën tuaj lokale të shitjeve për të mësuar më shumë për promocionet aktuale dhe gamat e produkteve të reja.

Fushat e shënuara me një " * " janë të detyrueshme

Vendosni numrin nga imazhi.

Faleminderit që u abonuat.

Na vjen keq... Dështoi!

Duke paraqitur këtë formular, ju po pranoni Kushtet tona të përgjithshme dhe që të kontaktoheni nga Canon.

Softuerët drejtues dhe manualët

Shkarkoni softuerët drejtues, manualët, softuerët, firmuerët, fletët e të dhënave të sigurisë dhe skedarë të tjerë mbështetës për TCS 300.

Shkarkoni