Softuer për punën CAD/GIS

Optimizoni dhe menaxhoni dokumentet e formatit të madh duke printuar nga aplikacione CAD/GIS, të uebit dhe në celularë.

Hapat e tjerë

Kërkoni informacione

Produktet & shërbimet përkatëse

Produktet që kanë lidhje

Ploterët >
Idealë për printimin e aplikimeve CAD/GIS


Softuerë për menaxhimin e dyqaneve të printimit >
Idealë për të shtuar punën e prodhimit për printerët dhe reprografët e punëve.

Shërbimet përkatëse

Shërbimet e biznesit >
Po kërkoni që të rritni biznesin tuaj, të rritni produktivitetin, të ulni kostot e printimit ose të delegoni shërbimet tuaja që lidhen me printimin dhe dokumentet? Cilado të jetë sfida juaj, Canon mund t'ju ndihmojë me shërbimet e përshtatura për të arritur synimet tuaja.