Canon i-SENSYS LBP7780Cx Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

Deri në 32 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 9600 x 600 dpi me Rafinimit automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 39 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Mono: Përafër. 10,2 sekonda ose më pak


Ngjyra: Përafër. 10,4 sekonda ose më pak

Cikli i punës

Maks. 75,000 faqe në muaj ¹

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

PËRDORIMI I MATERIALIT

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 500 fletë


Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 500 fletë

Dalja e letrës

200-fletë të kthyera përmbys

Lloji i materialit

Letër e Zakonshme, Letër e Ricikluar, Letër e Rëndë, E tejdukshme, Etiketë, Zarf

Madhësia e materialit

Kasetë (Standarde):


A4, B5, A5, A6, Letër, Ekzekutive, Foolscap, 16K, Deklaratë


E personalizuar (gjerësi 101,6~215,9mm x gjatësi 148~297,0mm)


Kur gjerësia është 215,9mm, gjatësia maksimale është 279,4mm


Kur gjatësia është 297,0mm, gjerësia maksimale është 210,0mm


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, A6, Ligjor, Letër, Ekzekutive, Deklartë, Foolscap, 16K, Zarf DL, Zarf COM10, Zarf C5, Zarf Monarch, 3x5 Kartë Treguese,


Madhësitë e personalizuara: gjerësi 76,2~215,9mm x gjatësi 127,0~355,6mm


Kasetë (Opsionale):


A4, B5, A5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, 16 K, Foolscap


Madhësi të personalizuara: Gjerësi 148 deri 215.9 mm; Gjatësi 210,0 deri 355,6 mm.

Pesha e materialit

Kasetë (Standarde): 60 deri në 163 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 216 g/m²


Kasetë (Opsionale): 60 deri në 176 g/m²

Printimi dyanësh

Automatik

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Nevojat për energji

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimum: 1270 W ose më pak


Aktiv: Përafër. 580 W ose më pak


Pritje: Përafër. 35 W


Regjimi i fjetjes: Përafër. 1 W


Konsumi Tipik i Elektricitetit (TEC): 2,0 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e Tingullit ²:


Aktiv: 7 B ose më pak


Në pritje: 5,3 B ose më pak


Presioni i Tingullit ²:


Aktiv: 52 dB(A) ose më pak


Në gatishmëri: 32,4 dB(A) ose më pak

Përmasat (Gj x Th x L)

517 mm x 530 mm x 401 mm

Pesha

Rreth 31 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD me 22 karaktere X ekran grafik me 5 rreshta


8 tregues LED


12 taste të përdorimit

KONTROLLUESI

Shpejtësia e procesorit

528MHz + 264MHz

Kujtesa

768 MB

Gjuhët e printerit

UFRII (Dhënia Ultra e Shpejtë), PCL5c, PCL6, Adobe PostScript (Opsional)

Gërmat

93 gërma të shkallëzueshme, 10 gërma bitmap,


136 gërma PS

Ndërfaqja dhe Lidhshmëria

USB Host, USB 2,0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100/1000BASE-TX

Adminstrimi i printerit dhe programet

Ndërfaqja e Përdoruesit nga Larg (RUI), Printimi i sigurtë


me Kartën SD B1 opsionale, aplikacioni i Printimit të Lëvizshëm i Canon


për iPad dhe iPhone

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows XP(32bit/64bit)/ Vista (32bit/64bit)/ 7 (32bit/64bit)/ 8 (32bit/64bit)/ Server 2003 (32bit/64bit) / Server 2008(32bit/64bit) / Server 2008 R2 (64bit)/


Mac OS 10,5.x dhe më i ri ³


Linux ³


Citrix

PJESËT E KONSUMUARA

Kuti boje Të-gjitha-në-një

Fishek boje 732 e Zezë (6.100 faqe ¹)


Fishek boje 732H e Zezë (12.000 faqe ¹)


Fishek boje 732 Cianike (6.400 faqe ¹)


Fishek boje 732 e Purpurt (6.400 faqe ¹)


Fishek boje 732 e Verdhë (6.400 faqe ¹)


Harxhimi i kutisë së tonerit: WT-723 (Përafër. 18 000 faqe A4)

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Artikuj

USHQYESI I LETRËS PF-723A (kasetë me 500 fletë)


Karta SD B1


Takëmi i printimit të barkodit - F1 (Moduli ROM i barkodit)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

² Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

³ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

² Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

³ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798