Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

Printeri lazer A4 i shkëlqyer i Canon ofron deri në 32 fnm me ngjyra dhe mono. Teknologjia MEAP e brezit të ardhshëm e bën atë një shtesë të gjithanshme në grupet e ngarkuar të punës në sipërmarrje që printojnë në vëllime të mëdha.

Përfitimet

  • Printim profesional lazer me ngjyra dhe mono 32 fnm
  • Rezolucioni i printimit i barasvlefshëm me deri në 9600 x 600 dpi
  • Asnjë kohë pritje me teknologjitë e Printimit të Shpejtë të Faqes së Parë
  • 10,4 sek koha e nxjerrjes së printimit të parë
  • MEAP e përfshirë
  • Kapaciteti 1100 fletë
  • Printimi automatik nga të dyja anët
  • Gati për rrjet

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Rrjete pune mjaft të efektshme, të sigurta të biznesit


MEAP, platforma jonë e mbështetur në Java për zhvillimin e aplikacioneve, është e përfshirë, kështu që LBP7780Cx mund të përfshihet në zgjidhje – si uniFLOW, që thjeshtëzon administrimin e prodhimit të printimit ndërsa pakëson kostot.

Printer me ngjyra me shpejtësi të lartë


Kurseni kohë me këtë printer lazer me shpejtësi të lartë, i cili printon 32 fnm (A4) me ngjyra dhe mono dhe ka një kohë të nxjerrjes së printimit të parë prej 10,4 sekonda. Ideal për përdorim në grupet e ngarkuar të punës në sipërmarrje, rifillimi i shpejtë nga modaliteti i fjetjes do të thotë se nuk ka pritje të gjata për dokumenta. Me dizajn e tij minimaliste ai përshtatet mirë në secilën zyrë.

Rezultate me cilësi të shkëlqyer


Merrni përfundimin e përsosur nëpërmjet rezolucionit të përmirësuar të printimit 9600 x 600 dpi me Rafinimin Automatik të Imazhit (AIR). Ky automatikisht lëmon tekstin dhe grafikët.

Duke ju mbajtur të mbrojtur


Siguroni informacionin tuaj me të njëjtat tipare të përparuara të disponueshme në printerat tanë me shumë funksione imageRUNNER ADVANCE. Këto përfshijnë pajtimin me IPSec dhe LAN IEEE 802,1x. Printimi opsional nga kutia e postës së sigurtë ndalon që materiali konfidencial të bjerë në duart e gabuara.

Kursyes i kohës


Një LCD me 5 rreshta e bën këtë printer të lehtë për të punuar me të. Ai ka një kasetë me 500 fletë dhe një sirtar me 100 fletë si standart. Një kasetë shtesë me 500 fletë siguron një furnizim letre gjithsej prej 1100 fletë për të trajtuar edhe ngarkesat më të rënda të punës. Fisheku i bojës Të-Gjithë-Në-Një i Canon – që përmban toner, cilindër dhe të gjitha pjesët thelbësore – mund të zëvendësohet brenda disa sekondash. Një fishek i bojës së zezë të tonerit me prodhim më të lartë do të thotë edhe më pak kohë joproduktive duke zëvendësuar tonerat.

Printimi automatik nga të dyja anët


Për dokumenta me pamje profesionale, LBP7780Cx printon automatikisht nga të dyja anët e një dokument – duke kursyer letër dhe duke pakësuar shpenzimet.

Integrimi i plotë me rrjetin


Lidhshmëria e përfshirë Gigabit Ethernet, me integrimin pa probleme në rrjet, e bëjnë të thjeshtë ndarjen e burimeve të printimit dhe trajtimin e barrëve të punës kërkuese. LBP7780Cx lejon gjithashtu përdorimin e printimit standart të industrisë PCL5e/6 dhe Adobe® PostScript.

Printimi drejtpërdrejt nga ruajtja


LBP7780Cx printon nga ruajtja USB për mediat që lejojnë përdorimin e skedarëve Tiff, JPEG, PDF dhe XPS.

Dizajn që kursen energji


LBP7780Cx pakëson ndikimin mjedisor me Konsumin Tipik të Elektricitetit (TEC) udhëheqës në kategori, duke ju ndihmuar të mbështesin objektivat tuaja mjedisore dhe të qëndrueshmërisë, si dhe duke ulur kostot e përdorimit.
* TEC përfaqëson elektricitetin tipik të konsumuar nga një produkt gjatë një jave. Metodologjia e provës është përkufizuar nga Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP7780Cx, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

USB connection

Lidhje USB

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

High colour print quality

Shtypura me ngjyra me cilësi të lartë

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

PCL Printing

Printim PCL

PostScript Printing

Printim PostScript

Optional Secure print

Printimi i sigurt opsional

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan