Canon i-SENSYS LBP7750Cdn

i-SENSYS LBP7750Cdn

Kjo zgjidhje e mirë printimi me ngjyra dhe mono ofron performancë dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer - me fleksibilitetin, sigurinë dhe kontrollin që kërkojnë grupet e punës të përbashkëta dhe të biznesit.

Përfitimet

  • Printim lazer 30 ppm me ngjyra dhe mono
  • Printim deri 9600x600 dpi
  • Koha e daljes e faqes së parë 10,4 sekonda
  • S'ka pritje me teknologjitë e printimit të parë të shpejtë
  • Printim automatik nga të dyja anët
  • Gati për rrjet
  • Mbështetje PCL5c/6 dhe Postscript opsionale
  • Efikas në energji

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon i-SENSYS LBP7750Cdn

Kurseni kohë


Nuk ka pritje për punët e printimit urgjente me printim 30 ppm me ngjyra dhe mono, një Kohë e shpejtë e nxjerrjes së faqes së parë prej 10,4 sekondash dhe zgjim i shpejtë nga regjimi i fjetjes në sajë të teknologjive Quick First-Print. Kurseni madje më shumë kohë me printimin automatik produktiv me dy anë si standard.

Ngjyrë e shkëlqyer


Prodhoni dokumente mbresëlënëse me ngjyra sipas kërkesës. Teknologjitë e imazherisë me ngjyra të Canon ju japin një avantazh konkurues, duke dhënë ngjyra cilësore profesionale dhe tekst të zi të mprehtë. Automatic Image Refinement (AIR) për deri në printim 9600 x 600 dpi dhe S-Toner superior japin detajet më të imëta për prezantimet, broshurat dhe të gjitha materialet me ngjyra.

Ulë kostot, kursen energjinë


Kurseni letrën dhe ulni kostot me printimin nga të dyja anët. Kurseni energjinë dhe ulni kostot e punës me këtë printer të certifikuar Energy Star që përdor 1,7 vat në regjimin në fjetje. Kutitë e bojës lazer origjinale të Canon siguronë printim efektiv me ngjyra dhe mono, plus një kuti boje të zezë opsionale me kapacitet të madh Canon mund të ulë kostot e printimit madje akoma më shumë.

Lidhshmëri e plotë


Në sajë të mbështetjes PCL5c/6, emulimi opsional Postscript Level 3 dhe printimit direkt në PDF; ky printer gati për rrjet mund të integrohet me thjeshtësi në flukset e punës dhe sistemet aktuale të TI. Pllaka opsionale e ndërfaqes së rrjetit me valë NB-W2 siguron një alternativë të sigurt dhe të volitshme ndaj lidhjes me kabllo.

Kohë maksimale në punë, mirëmbajtje minimale


i-SENSYS LBP7750Cdn është i përkryer për printimin me volum të madh pasi ai ka konstruksion të qëndrueshëm dhe kapacitet maksimal letre me 850-fletë për nxjerrje letre të pandërprerë (me kasetën opsionale me 500-fletë). Sistemi Të-gjitha-në-një i bojës nga Canon siguron përdorim pa mirëmbajtje, dalje konsistente me cilësi të lartë dhe rehatinë e pjesëve më pak të konsumueshme.

I thjeshtë për t'u konfiguruar dhe vënë në punë


Një ekran me 5 rreshta me meny intuitive dhe zgjidhjen e animuar të problemeve e bën këtë printer me performancë të madhe të thjeshtë për personelin, direkt që nga fillimi.

Siguri dhe kontroll për grupet e punës


Remote User Interface u lejon përdoruesve dhe administratorëve që të monitorojnë dhe administrojnë nga larg statusin e printerit me shumë thjeshtësi direkt nëpërmjet rrjetit. Kontrolloni hyrjen te pajisja dhe menaxhojeni atë në mënyrë të sigurt në sajë të Department ID management dhe Simple Network Management Protocol version 3 (SNMPv3). Printimi opsional i inkriptuar dhe i sigurt mbron informacionin sensitiv, duke u siguruar që materialet konfidenciale të mbeten në duart e duhura.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP7750Cdn, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

PCL Printing

Printim PCL

Optional PostScript Printing

Shtypi opsional PostScript

USB connection

Lidhje USB

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

High colour print quality

Shtypura me ngjyra me cilësi të lartë

Optional Secure print

Printimi i sigurt opsional

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Produktet që kanë lidhje