Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

Duke përfshirë MEAP në brezin e ri të printerëve lazer të Canon, i-SENSYS LBP7680Cx vendos standarde të rinj për produktivitetin, sigurinë, mjedisin dhe integrimin e zgjidhjes.

Përfitimet

  • Printim lazer 20 fnm me ngjyra dhe mono
  • Rezolucioni i printimit 9600 x 600 dpi
  • Kujtesë standarte 768 MB
  • Panel intuitiv i përdorimit
  • Ndihmë PCL5c/6 dhe Adobe® Postscript
  • Gigabit Ethernet
  • MEAP i përfshirë
  • Pajtimi me IPSec dhe LAN IEEE 802,1x
  • Printimi drejtpërdrejt nga ruajtja në USB

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Teknologjia e brezit të ri


MEAP, platforma jonë e mbështetur në Java krijimin e aplikacioneve, është e integruar për herë të parë në një printer lazer Canon - kështu që mund të krijoni aplikacione të zgjidhjeve që qëndrojnë në printerin tuaj. Ajo lejon që i-SENSYS LBP7680Cx të integrohet në mënyrë të përkryer në uniFLOW, duke e bërë administrimin e prodhimit të printimit shumë më të thjeshtë, duke ulur kostot.

Lazer me ngjyra me rendiment të lartë


Maksimizoni produktivitetin brenda grupeve të ngarkuar me punë me këtë printer lazer me ngjyra plot stil, me printimin nga të dyja anët të integruar. Aq kompakt sa të qëndrojë në tryezë, u jep përdoruesve lehtësinë e një printeri pranë që jep printime me cilësi profesionale shpejt dhe qetësisht - 20 faqe në minutë si me ngjyra, ashtu edhe mono. Teknologjitë e Printimit të Shpejtë të Faqes së Parë të Canon gjithashtu nënkuptojnë se nuk ka kohë pritje të gjatë për dokumentet.

Cilësi profesionale e printimit


Për prodhim me cilësi të lartë i-SENSYS LBP7680Cx ka një rezolucion printimi 9600 x 600 dpi që përmirësohet me Rafinimin automatik të imazhit për një përfundim të përkryer në çdo printim. Printeri shoqërohet me 768 MB kujtese si standart, duke i dhënë aftësinë për të trajtuar dokumente dhe grafikë të mëdhenj, të ndërlikuar, si dhe kërkesat e printimit në rrjet.

I lehtë për t'u përdorur


Edhe përdoruesit e rinj do të shohin se ky printer lazer me ngjyra është i thjeshtë për t'u përdorur. Ekrani intuitiv LCD me 5 rreshta e bën të thjeshtë konfigurimi dhe kalimin përmes cilësime të ndryshme në pajisje.

Lidhje të gjithanshme


i-SENSYS LBP7660Cdn integrohet në mënyrë të përkryer në përdorimet e biznesit tuaj nëpërmjet ndihmës së tij për printimin standard të industrisë PCL5c/6 dhe Adobe® Postscript. Me lidhjen e integruar Gigabit Ethernet mund të trajtojë gjithashtu barrën kërkuese të punës, ndërsa siguron rendimentin optimal të rrjetit.

Siguri e përparuar


Mbroni informacionin tuaj dhe ruajteni atë të sigurtë me të njëjtat tipare të përparuara të përdorura në printerat tanë më shumë funksione imageRUNNER ADVANCE, përfshirë përputhshmërinë me IPSec dhe IEEE 802,1x. Printimi nga kutia postare opsionale e sigurtë mbron informacionin sensitiv, duke siguruar se materiali konfidencial mbetet në duart e duhura.

Printimi drejtpërdrejt nga ruajtja në USB


i-SENSYS LBP7680Cx është printeri i parë lazer i Canon që ofron printimin e drejtpërdrejtë nga çdo media e ruajtjes në USB. Ai lejon përdorimin e skedarëve Tiff, JPEG, PDF e XPS dhe me ekranin e shfaqjes të qartë përdoruesit do t'a kenë të lehtë të zgjedhin skedarin që dëshirontë dhe pastaj t'a printojnë atë shpejt.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP7680Cx, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

PCL Printing

Printim PCL

USB connection

Lidhje USB

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

High colour print quality

Shtypura me ngjyra me cilësi të lartë

Optional Secure print

Printimi i sigurt opsional

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan

Produktet që kanë lidhje

Fishekë i-SENSYS