Canon i-SENSYS LBP7660Cdn Specifikimet

MOTORRI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

Deri në 20 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 9600 x 600 dpi me Rafinimit automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 29 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 16 sekonda ose më pak

Cikli i punës

Maks. 60,000 faqe në muaj ¹

Kufiri i printimit

5 mm-lart, poshtë, majtas dhe djathtas (10 mm - zarf)

TRAJTIMI I MEDIAVE

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë


Sirtar me shumë funksione me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 250 fletë

Dalja e letrës

125 fletë me pjesën e shkruar poshtë

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, Letër e rëndë, Letër e veshur, Letër transparente (Vetëm B/Z), Etiketë

Madhësia e mediave

Kaseta (Standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, Legal, Letter, Ekzekutive, Foolscap, Formulim, Zarf COM-10, Zarf C5, Zarf DL, Zarf B5, Madhësi të personalizuara: Gjerësia 100,0 deri në 215,9 mm; Gjatësia 148,0 deri në 355,6mm.


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, Letter, Legal, Ekzekutive, Foolscap, Formulim, Zarf, Zarf C5, Zarf Monark, Zarf B5, Kartë treguesi, Madhësi të personalizuara: Gjerësia 76,2 deri në 215,9 mm; Gjatësia 127,0 deri në 355,6mm.

Peshat e mediave

Kaseta (Standarde dhe opsionale):


60 deri në 163 g/m² (220 g/m² për Letrën e veshur)


Sirtari shumëfunksional:


60 deri në 176 g/m² (220 g/m² për Letrën e veshur)

Printimi nga të dyja anët

Automatik

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimum: 950 W ose më pak


Aktiv: Mesatarja përafër. 405 W


Në pritje: Mesatarja përafër 23 W


Modalitetet e fjetjes: Përafër 23 W (Modaliteti i fjetjes 1), Përafër 7,5 W (Modaliteti i fjetjes 2), Përafër 1 W (Modaliteti i fjetjes 3)


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,9 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit ¹:


Aktiv: 6,7B ose më pak


Në gatishmëri: 4,3B ose më pak


Presioni i tingullit ¹:


Aktiv: 52 dB(A) ose më pak


Në gatishmëri: 24 dB(A) ose më pak

Përmasat (Gj x Th x L)

414mm x499mm x346mm

Pesha

Përafër 25,2kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

Ekran LCD me 5 rreshta


8 tregues LED


12 taste të përdorimit

KONTROLLUESI

Shpejtësia e procesorit

528MHz + 264MHz

Kujtesa

768 MB

Gjuhët e printerit

UFRII (Dhënia Ultra e Shpejtë), PCL5c, PCL6, Adobe PostScript (Opsional)

Gërmat

45 gërma të shkallëzueshme, 10 gërma bitmap,


136 gërma PS (opsionale)

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2,0 me shpejtësi të lartë, 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows 7(32/64bit)/Vista(32/64bit)/XP(32/64bit)/ Windows 2000/ Server 2008(32/64bit) / Server 2008 R2(64bit)/ Server 2003 (32/64bit)/Mac OS10.4,9 - 10.7.x ¹/Linux ², Citrix²

PJESËT E KONSUMUESHME

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Standarde:


Kuti boje 718 E zezë (3.400 faqe ¹) ²


Kuti boje 718 Cianike (2.900 faqe ¹) ²


Kuti boje 718 E purpurtë (2.900 faqe ¹) ²


Kuti boje 718 E verdhë (2.900 faqe ¹) ²


Kuti boje 718 E zezë VP (6.800 faqe ¹) ²

PAJISJE SHTESË/ OPSIONE

Artikuj

USHQYESI I LETRES PF-701 (kasetë me 250 fletë)


Takëmi i printerit PS AQ1 (Moduli Adobe PostScript 3 ROM) ¹


Takëmi i printimit të barkodit- F1 (Moduli ROM i barkodit) ¹

Shënimi në fund të faqes

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Nxjerrja e drajverit në nëntor 2011


² Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC19798


² Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës për 1.200/1.400 faqe (Mono/Ngjyra)

¹ Rom i barkodit dhe PS ROM nuk mund të instalohen në të njëjtën kohë

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Nxjerrja e drajverit në nëntor 2011


² Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC19798


² Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës për 1.200/1.400 faqe (Mono/Ngjyra)

¹ Rom i barkodit dhe PS ROM nuk mund të instalohen në të njëjtën kohë

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit