Canon i-SENSYS LBP7210Cdn Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

Deri në 20 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 9600 x 600 dpi me Rafinimit automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 22 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 16 sekonda ose më pak

Cikli i punës

Maks. 40.000 faqe në muaj ¹

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

PËRDORIMI I MATERIALIT

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë


Sirtar me shumë funksione me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 250 fletë

Dalja e letrës

125 fletë me pjesën e shkruar poshtë

Lloji i materialit

Letër e Zakonshme, Letër e Rëndë, Letër Transparente, Etiketë, Zarf, Letër e Ricikluar, Letër e Veshur, Kartë Treguese

Madhësia e materialit

Kaseta (Standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, Deklaratë, Foolscap, Zarf DL, Zarf COM10, Zarf C5, Zarf B5, Madhësi të personalizuara: gjerësi 100 deri në 215,9 mm; gjatësi 148 deri në 355,6 mm.


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, Deklaratë, Foolscap, Zarf DL, Zarf COM10, Zarf C5, Zarf Monarch, Zarf B5, Kartë Treguese, Madhësi të personalizuara: gjerësi 76,2 deri në 215,9 mm; gjatësi 127,0 deri në 355,6 mm.

Pesha e materialit

Kaseta (Standard dhe opsionale): 60 deri në 220 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 220 g/m²

Printimi dyanësh

Automatik

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Nevojat për energji

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimum: 1.170 W ose më pak


Aktiv: Mesatarja përafër. 430 W


Në pritje: Mesatarja përafër. 20 W


Në fjetje: mesatarja përfarë. 3 W


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 2,2 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e Tingullit ²:


Aktiv: 6,7B ose më pak


Gatishmëri: nën 4,3 dB(A)


Presioni i Tingullit ²:


Aktiv: 52 dB(A) ose më pak


Gatishmëri: nën 24 dB(A)

Përmasat (Gj x Th x L)

414mm x499mm x328mm

Pesha

Afërsisht 22,3 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

9 tregues LED


1 buton funksionimi

KONTROLLUESI

Kujtesa

16 MB

Gjuhët e printerit

CAPT (Teknologjia e Avancuar e Printimit Canon)

Ndërfaqja dhe Lidhshmëria

USB 2.0 Shpejtësi e lartë, 10BASE-T/100BASE-TX

Adminstrimi i printerit dhe programet

Instaluesi i Pajisjes NetSpot, Ndërfaqja e Përdoruesit nga Larg (RUI)

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows XP(32bit/64bit)/ Vista (32bit/64bit)/ 7 (32bit/64bit)/ 8 (32bit/64bit)/ Server 2003 (32bit/64bit) / Server 2008(32bit/64bit) / Server 2008 R2 (64bit)/


Mac OS 10.5.x dhe më i ri ³


Linux ²


Citrix

PJESËT E KONSUMUARA

Kuti boje Të-gjitha-në-një

Kuti boje 718 E zezë (3.400 faqe¹)²


Kuti boje 718 Cianike (2.900 faqe¹)²


Kuti boje 718 E purpurtë (2.900 faqe¹)²


Kuti boje 718 E verdhë (2.900 faqe¹)²


Kuti boje 718 E zezë VP (6.800 faqe¹)²

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Artikuj

Ushqyesi i Letrës PF-701

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

² Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Anglisht drejtuesi vetëm. Drajveri do të nxirret në Mars 2013


² Vetëm shpërndarja në Internet. Anglisht drejtuesi vetëm. Drajveri do të nxirret në Korrik 2013

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798


² Printeri vjen me 1,200 faqe K (E zezë) dhe me kuti boje fillestare për 1,400 faqe CMY (Cianike, E purpurt dhe E verdhë)

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

² Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Anglisht drejtuesi vetëm. Drajveri do të nxirret në Mars 2013


² Vetëm shpërndarja në Internet. Anglisht drejtuesi vetëm. Drajveri do të nxirret në Korrik 2013

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798


² Printeri vjen me 1,200 faqe K (E zezë) dhe me kuti boje fillestare për 1,400 faqe CMY (Cianike, E purpurt dhe E verdhë)