Canon i-SENSYS LBP7110Cw Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

Deri në 14 fnm ngjyra (A4)
Deri në 14 fnm mono (A4)

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 1200dpi × 1200dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 20 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Mono: Përafër. 18 sekonda ose më pak
Ngjyra: Përafër. 18 sekonda ose më pak

Cikli i punës

Maks. 30.000 faqe në muaj ¹

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

PËRDORIMI I MATERIALIT

Futja e letrës (Standarde)

Kaseta me 150 fletë

Dalja e letrës

125 fletë me pjesën e shkruar poshtë

Lloji i materialit

Letër e Zakonshme, Letër e Rëndë, Letër Transparente, Letër e Veshtur, Film me Shkëlqim, Etiketë, Kartë Treguese, Zarf

Madhësia e materialit

Kaseta:
A4, B5, A5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, Deklaratë, Foolscap, 16K, Zarf DL, Zarf COM10, Zarf C5, Zarf Monarch, Zarf B5, Kartë Treguese, Madhësi të personalizuara: gjerësi 83 deri në 215,9 mm; gjatësi 127,0 deri në 355,6 mm.

Pesha e materialit

Kasetë: 60 deri 220 g/m²

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Nevojat për energji

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimumi: Përafër. 800 W ose më pak
Aktiv: Përafër. 340 W ose më pak
Pritje: Përafër. 10 W
Regjimi i fjetjes: Përafër. 0,9 W
Konsumi Tipik i Elektricitetit (TEC): 1,0 kWh/javë
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit ³:
Aktiv: 6,52 B ose më pak
Në pritje: I padëgjueshëm
Presioni i tingullit ³:
Aktiv: 49 dB(A) ose më pak
Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

406 mm x 454 mm x 255 mm

Pesha

Rreth 16,6 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

12 tregues LED
4 buton funksionimi

KONTROLLUESI

Kujtesa

64 MB

Gjuhët e printerit

UFR II-LT

Ndërfaqja dhe Lidhshmëria

USB 2,0 Shpejtësi e lartë,10BASE-T/100BASE-TX, IEEE802 11b/g/n

Adminstrimi i printerit dhe programet

MF/LBP Vegla e Konfigurimit të Rrjetit, Ndërfaqja e Përdoruesit nga Larg (RUI)

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows XP(32bit/64bit)/ Vista (32bit/64bit)/ 7 (32bit/64bit)/ 8 (32bit/64bit)/ Server 2003 (32bit/64bit) / Server 2008(32bit/64bit) / Server 2008 R2 (64bit)
Mac OS 10.6.x dhe më i ri ¹ / Linux ¹ / Citrix

PJESËT E KONSUMUARA

Kuti boje Të-gjitha-në-një

Kuti boje 731 E zezë (1.400 faqe ¹) ²
Kuti boje 731H E zezë (2.400 faqe ¹) ²
Kuti boje 731 Cianike (1.500 faqe ¹) ²
Kuti boje 731 E purpurtë (1.500 faqe ¹) ²
Kuti boje 731 E verdhë (1.500 faqe ¹) ²

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

² Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 4W

³ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Drajveri do të nxirret në prill 2013.
² Vetëm shpërndarja në Internet. Drajveri do të nxirret në shkurt 2014.

¹ Mbështetur në ISO/IEC19798
² Printeri vjen me kuti boje fillestare për 800 fletë