Canon i-SENSYS LBP7018C Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

mono 16 fnm, ngjyra 4 fnm (A4)

Metoda e printimit

Printim me rreze laser

Cilësia e printimit

Deri në 2400 x 600 dpi me Rafinimin automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 10 sekonda nga Fjetja
Rreth 66 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 24,7/13,6 sekond (Ngjyra/Mono)

Cikli i punës

Maks 15,000 faqe në muaj¹

Kufijtë e printimit

5 mm-lart, poshtë, majtas dhe djathtas (10 mm - zarf)

PËRDORIMI I MATERIALIT

Futja e letrës (Standarde)

Sirtar me shumë funksione me 150 fletë

Dalja e letrës

50 fletë me pjesën e shkruar poshtë

Lloji i materialit

Letër e zakonshme, Letër e rëndë, Letër e veshur, Letër transparente (Vetëm B/Z), Etiketë, Zarf, Letër e ashpër, Letër e ricikluar

Madhësia e materialit

Sirtari shumëfunksional:
A4 / B5 / A5 / Letter / Legal / Ekzekutive / 16K / Foolscap / Formulim / Zarf (COM-10, Monarch, C5, B5, DL) / Kartë treguesi / Madhësi të personalizuara: Gjerësia 76,2~215,9mm x gjatësia 127~355,6mm

Pesha e materialit

Sirtari shumëfunksional:
60 deri në 163 g/m² (220 g/m² për Letrën e veshur)

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Nevojat për energji

AC 220-240V (±10%), 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 868W ose më pak
Aktiv: Mesatarja përafër. 145W/230W ose më pak (Ngjyra/Mono)
Në pritje: Mesatarja përafër. 7W
Në pritje: Mesatarja përafër. 1,1W
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,5 kWh/javë
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit¹:
Aktiv: 6,2/6,4 B ose më pak (Ngjyra/Mono)
Në pritje: I padëgjueshëm
Presioni i tingullit¹:
Aktiv: 48/50 dB(A) (Ngjyra/Mono)
Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

400mm × 398mm × 223mm

Pesha

Rreth 12,3 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura:10~30ºC
Lagështira:20~80%RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

Tregues me 6 LED, 1 tast i përdorimit

KONTROLLUESI

Kujtesa

16MB

Gjuhët e printerit

Teknologjia e Printimit të Përparuar e Canon (CAPT)

Ndërfaqja dhe Lidhshmëria

USB 2.0 Shpejtësi e lartë

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows 7(32/64bit)/Vista(32/64bit)/XP(32/64bit)/Windows 2000/
Server 2008(32/64bit) / Server 2008 R2 (64bit)/ Server 2003 (32/64bit)/ Mac OS10.4,9 - 10.7.x¹/Linux²/Citrix²

PJESËT E KONSUMUARA

Kuti boje Të-gjitha-në-një

Standarde:
Kutia e bojës 729 E zezë (1.200 faqe¹)²
Kutia e bojës 729 Cianike (1.000 faqe¹)²
Kutia e bojës 729 E purpurt (1.000 faqe¹)²
Kutia e bojës 729 E verdhë (1.000 faqe¹)²
Kutia e cilindrit 029 (7.000 faqe)

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Nxjerrja e draverit tetor 2011.
² Vetëm shpërndarja në Internet.

¹ Mbështetur në ISO/IEC19798
² Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës për 550/500 faqe (Mono/Ngjyra)