Canon i-SENSYS LBP6780x Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

40 fnm mono (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

28 sek ose më pak

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

8,6 sek

Cikli i punës

Maks. 100.000 faqe në muaj ¹

Kufijtë e printimit

5mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf : 10mm)

PËRDORIMI I MATERIALIT

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 500 fletë


Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 500 fletë x 2

Dalja e letrës

250 fletë poshtë, 50 fletë sipër

Lloji i materialit

Letra e zakonshme, letra e rëndë, letra Transparente,


etiketë, skedë, zarf

Madhësia e materialit

Caseta (Standarte dhe opsionale): A4, B5, A5, A5 tablo, A6, LGL, LTR, Ekzekutive, 16K,


Madhësitë e personalizuara: Gjerësi 105,0~215,9mm x gjatësi 148,0~355,6mm


Sirtari me shumë qëllime: A4, B5, A5, A5 tablo, A6, LGL, LTR, Ekzekutive, 16K,


Madhësitë e personalizuara: Gjerësi 76,2~215,9mm x gjatësi 127,0~355,6mm

Pesha e materialit

Kaseta (Standard dhe opsionale): 60 deri në 120 g/m²


Sirtar shumë funksional: 60 deri në 199 g/m²

Printimi dyanësh

Automatik

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Nevojat për energji

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimumi: Përafër 1.400 W ose më pak


Aktiv: Përafër. 660 W


Pritje: Përafër. 15 W


Modalitetet e fjetjes:


Përafër. 5,4 W (Modalitetii fjetjes 1)


Përafër. 1 W (Modalitetii fjetjes 2),


Konsumi Tipik i Elektricitetit (TEC): 1,9 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e Tingullit ²:


Aktiv: 7,3 B ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm


Presioni i Tingullit ²:


Aktiv: 54,5 dB(A) ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

454mm x 424mm x 345mm

Pesha

Përafër. 16,6 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura:10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF).


Lagështira:20 deri në 80%RH(pa kondensim)

Paneli i kontrollit

Ekran LCD me 5 rreshta


9 tregues LED


12 taste të përdorimit

KONTROLLUESI

Shpejtësia e procesorit

528MHz+264MHz

Kujtesa

768 MB

Gjuhët e printerit

UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e, PCL6, Adobe® PostScript niveli 3

Gërmat

93 gërma PCL, 136 gërma PS

Ndërfaqja dhe Lidhshmëria

USB Host, USB 2,0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T

Adminstrimi i printerit dhe programet

Ndërfaqja e Përdoruesit nga Larg (RUI), Printimi i sigurtë


me Kartën SD B1 opsionale, aplikacioni i Printimit të Lëvizshëm i Canon


për iPad dhe iPhone

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows XP(32bit/64bit)/ Vista (32bit/64bit)/ 7 (32bit/64bit)/ 8 (32bit/64bit)/ Server 2003 (32bit/64bit) / Server 2008(32bit/64bit) / Server 2008 R2 (64bit)/


Mac OS 10.5.x - dhe më i ri ¹


Linux ²


Citrix

PJESËT E KONSUMUARA

Kuti boje Të-gjitha-në-një

Standard: Fishek boje 724 (6.000 faqe ¹)


Prodhim i lartë: Fishek boje 724H (12.500 faqe ¹)

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Artikuj

FUTESI I LETRËS PF-45 (kaseta me 500 fletë)


Karta SD B1


Takëmi i printimit të barkodit - F1 (Moduli ROM i barkodit)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

² Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet


² Drajveri do të nxirret në Mars 2013

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

² Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet


² Drajveri do të nxirret në Mars 2013

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752