Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Ky printer kompakt mono lazer, gati për rrjet me printim nga të dyja anët ju mban produktiv dhe ofron rendimentin që kërkojnë bizneset me madhësi të vogël dhe të mesme.

Përfitimet

  • Printer kompakt lazer mono me 33 fnm
  • Printimi automatik nga të dyja anët
  • Gati për rrjet
  • Kohë e shpejtë e nxjerrjes së printimit të parë
  • Asnjë kohë pritje me teknologjitë e Printimit të Shpejtë të Faqes së Parë
  • Rezolucioni i printimit deri në 2400 x 600 dpi
  • Maks. Kapaciteti i letrës me 800 fletë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS LBP6310dn

Kurseni kohë dhe rrisni produktivitetin


Bizneset me madhësi të vogël dhe të mesme që printojnë në vëllime më të mëdha do t'a gjejnë LBP6310dn një mjet ideal për të rritur produktivitetin. Duke ofruar printimin lazer mono më 33 fnm dhe me një kohë të shpejtë të nxjerrjes të prinitmit të parë prej 6 sekonda ose më pak, LBP6310dn ndikon ekipet që të punojnë shpejt dhe pa vonesa që krijojnë humbje.

I krijuar për të punuar


Një dizajn e fortë ndihmon të sigurohet se ngarkesat thelbësore të punës përfundohen. LBP6310dn është e pajisur me një kasetë me 250 fletë dhe një sirtar me 50 fletë si standard. Një kasetë shtesë me 500 fletë siguron një furnizim letre gjithsej prej 800 fletë, që siguron kohë të pakta rifurnizimi. Me një dizajn miqësore për përdoruesin, që kursen kohë, printeri përshtatet lehtësisht në mjediset e zyrave të ngarkuara. Printimi automatik nga të dyja anët krijon dokumente me pamje profesionale, duke kursyer kohë dhe para në të njëjtën kohë.

Rezultate vazhdimisht të shkëlqyera


LBP6310dn ofron rezolucionin e printimit deri në 2400 x 600 dpi me Rafinimin Automatik të Imazhit (AIR). Kjo siguron avantazhin e vlefshëm të dhënies së dokumentave të qarta, të sakta me cilësi të lartë të imazhit, me shpejtësi.

Gati për rrjet për integrim dhe përdorim të thjeshtë


LBP6310dn përfshin një ndërfaqe të integruar të rrjetit. Si rezultat, mund të integrohet shpejt dhe pa probleme me rrjetin tuaj, duke e bërë këtë printer ideal për t'u ndarë brenda bizneseve dhe grupeve të punës të vogla. Një Ndërfaqe e Përdoruesit nga Larg (RUI) lejon që LBP6310dn të mbikqyret dhe të administrohet nga larg.

Mirëmbajtje e thjeshtë dhe e përballueshme


Fisheku i bojës Të-Gjithë-Në-Një pa mirëmbajtje ju ndihmon të arrini prodhim të vazhdueshëm me cilësi të lartë. Fisheku i bojës Të-Gjithë-Në-Një – që përmban toner dhe të gjitha pjesët thelbësore – mund të zëvendësohet brends disa sekondash. Nuk ka asnjë rrëmujë ose probleme mirëmbajtje – thjesht prodhim i vazhdueshëm me cilësi të lartë. Një fishek boje me prodhim më të lartë është gjithashtu i disponueshëm, që ju lejon të printoni mbi dyfishin e sasisë së faqeve.

Dizajn që kursen energji


Me LBP6310dn, mund të kurseni energji pa sakrifikuar rendimentin. Një vlerësim i TEC* prej vetëm 1,9 kwh/w, plus nivele mahnitëse të konsumit të energjisë prej 9 vat në gatishmëri dhe 1 vat në modalitetin e fjetjes, ndihmojnë në pakësimin e gjurmës tuaj të karbonit, duke mbështetur objektivat tuaja mjedisore dhe rezulton në kosto më të ulta të përdorimit. Mjeti i Fikjes Automatike përmirëson edhe më tek efektshmërinë e energjisë të printerit.
* TEC përfaqëson elektricitetin tipik të konsumuar nga një produkt gjatë një jave. Metodologjia e provës është përkufizuar nga Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP6310dn, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

USB connection

Lidhje USB

Canon Advanced Printing Technology

Teknologjia e Printimit të Përparuar e Canon

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

High print quality

Me cilësi të lartë të shtypura

Hapat e tjerë

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan