Canon i-SENSYS LBP6230dw Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

25 fnm mono (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 0,5 sekonda pas fjetjes
10 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 6 sekonda

Cikli i punës

Maksimum 8000 faqe në muaj

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

TRAJTIMI I MEDIAVE

Futja e letrës (Standarde)

Sirtar 250-fletësh shumëfunksional
Fole për futjen me dorë të 1 flete

Dalja e letrës

100 fletë me pjesën e shkruar poshtë

Llojet e mediave

Letra e zakonshme, letra e rëndë, letra Transparente,
etiketë, skedë, zarf

Madhësia e mediave

Sirtari shumëfunksional:
A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/16K/Madhësi të personalizuara
COM10/Monarch/C5/DL/ISO-B5
gjerësia 76.2~216mm x gjatësia 187~356mm
Fole e futjes me dorë:
A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/16K/Madhësi të personalizuara
COM10/Monarch/C5/DL/ISO-B5/Kartë indeksi
gjerësia 76.2~216mm x gjatësia 127~356mm

Peshat e mediave

Sirtari shumëfunksional:
60 deri në 163 g/m²
Fole e futjes me dorë:
60 deri në 163 g/m²

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Kërkesat për energjinë

AC 220-240V(±10%) 50/60Hz(±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimum: Rreth 1100W ose më pak
Aktiv: Mesatarisht rreth 420W ose më pak
Në pritje: Rreth 1.4 W ose më pak
Në pritje: Rreth 2.2 W ose më pak (Wi-Fi)
Gjumë: Rreth 0.9 W ose më pak
Gjumë: Rreth1.6 W ose më pak (Wi-Fi)
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,7 kwh/javë
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit¹:
Aktiv: 6,77 B ose më pak
Në pritje: I padëgjueshëm
Presioni i tingullit¹:
Aktiv: 52 dB(A)
Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

379 mm x 293 mm x 243 mm

Pesha

Rreth 7 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10~30ºC
Lagështia: 20~80%RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

5 tregues LED, 4 çelës veprimi

KONTROLLUESI

Kujtesa

64 MB

Gjuhët e printerit

UFRII LT

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 Hi-Speed,
10BASE-T/100BASE-TX, IEEE802.11b/g/n

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Win 8.1(32/64bit)/Win 8(32/64bit)/Win 7(32/64bit)/Win Vista(32/64bit)/XP(32/64bit)/Server 2012(32/64bit)/Server 2012 R2(64bit)/Server 2008(32/64bit)/Server 2008 R2(64bit)/ 2003 Server(32/64bit)/Mac OSX 10.6~/Linux¹ /Citrix(FR2 dhe më i ri)

PJESËT E KONSUMUESHME

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Standard: Fishekë 726 (2100 faqe¹)²

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752
² Printeri vjen me fishek fillestar boje për 900 fletë